23 Nisan Sevinç ve Heyecanla Kutlandı!

KÜLTÜR 23.04.2022 - 22:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2481+ kez okundu.
 

23 Nisan Sevinç ve Heyecanla Kutlandı!

Kemer’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü törenle kutlandı.

Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, , Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye meclis üyeleri, Cumali Afşin, İsmail Aka, Hakan Tuncer, Recep Yılmaz, Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Mustafa Tıraş ile Emrah Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar , siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören, Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar Yaptı. Bekar; 102 yıl önce bu gün Türk Milletinin iradesinin kaynağı TBMM açılış ve daha sonra geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dünyanın tek çocuk bayramı olanak armağan edilmiştir. Çünkü, bugünün küçükleri yarının büyükleridir. Sevgili çocuklar; unutmayın ki bu dünyanın gerçek sahipleri, sizler soylu bir geçmişe sahip geleceğimizsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. Sizlere bu güzel bayramı hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu güzel veciz sözüyle bitirmek istiyorum. Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dedi Türkiye Büyük Millet Meclisinin temsili açılışını Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden canlandıran öğrenciler büyük alkış alırken, Çevre temizliği tema gösterisi, folklor gösterileri devam etti. İlçedeki lise, ortaokul ve ilkokullar arasında ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kemer’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü törenle kutlandı.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, , Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye meclis üyeleri, Cumali Afşin, İsmail Aka, Hakan Tuncer, Recep Yılmaz, Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Mustafa Tıraş ile Emrah Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar , siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tören, Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar Yaptı. Bekar; 102 yıl önce bu gün Türk Milletinin iradesinin kaynağı TBMM açılış ve daha sonra geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dünyanın tek çocuk bayramı olanak armağan edilmiştir. Çünkü, bugünün küçükleri yarının büyükleridir. Sevgili çocuklar; unutmayın ki bu dünyanın gerçek sahipleri, sizler soylu bir geçmişe sahip geleceğimizsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. Sizlere bu güzel bayramı hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu güzel veciz sözüyle bitirmek istiyorum. Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dedi
Türkiye Büyük Millet Meclisinin temsili açılışını Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden canlandıran öğrenciler büyük alkış alırken, Çevre temizliği tema gösterisi, folklor gösterileri devam etti.
İlçedeki lise, ortaokul ve ilkokullar arasında ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.