AKP'Lİ 50 VEKİL İYİ'LEŞİYOR MU

GÜNDEM 09.07.2021 - 10:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 4404+ kez okundu.
 

AKP'Lİ 50 VEKİL İYİ'LEŞİYOR MU

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin AKP'den 50 milletvekili ile görüştüğünü söyledi .Sürecin son 6 ayda 'arttığını' dile getiren Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla partiden kopuşun yaşandığını ifade etti. Öte yandan Özdağ kasım ayında erken seçim beklediğini de söyledi.

Selçuk Özdağ'dan çok konuşulacak açıklama: AKP'den 50 milletvekili... Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin AKP'den 50 milletvekili ile görüştüğünü söyledi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de canlı yayınlanan "Açıkça" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, AKP'den 50'ye yakın milletvekili ile "istişare içerisinde olduklarını" söyledi. Sürecin son 6 ayda 'arttığını' dile getiren Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla partiden kopuşun yaşandığını ifade etti. Öte yandan Özdağ kasım ayında erken seçim beklediğini de söyledi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin AKP'den 50 milletvekili ile görüştüğünü söyledi .Sürecin son 6 ayda 'arttığını' dile getiren Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla partiden kopuşun yaşandığını ifade etti. Öte yandan Özdağ kasım ayında erken seçim beklediğini de söyledi.

Selçuk Özdağ'dan çok konuşulacak açıklama: AKP'den 50 milletvekili...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin AKP'den 50 milletvekili ile görüştüğünü söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de canlı yayınlanan "Açıkça" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özdağ, AKP'den 50'ye yakın milletvekili ile "istişare içerisinde olduklarını" söyledi.

Sürecin son 6 ayda 'arttığını' dile getiren Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla partiden kopuşun yaşandığını ifade etti. Öte yandan Özdağ kasım ayında erken seçim beklediğini de söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.