Aksu'da çevre rezaleti

SAĞLIK 31.08.2022 - 12:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2452+ kez okundu.
 

Aksu'da çevre rezaleti

Belediye binasına sadece bir kilometre mesafedeki Antalya Aksu Belediyesi Güreş Sahası biri ya da birilerince kaçak moloz döküm alanı yapıldı. Çevre kirletiliyor, Antalyaspor zararda.

Burası Aksu Belediyesi binasına bir kilometre, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne ise 200 metre mesafedeki Aksu Belediyesi Güreş Sahası. Biri ya da birileri sahanın çevresini izinsiz, kaçak ve yasadışı şekilde yaklaşık 2 metre yüksekliğinde molozlarla dolduruyor ve ardından iş makineleri ile düzeltiyor. Konuyu görüntülerken bir şahıs da aracıyla gelerek alana moloz dökmeye başladı. Antalyaspor bile zararda Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi zarara uğruyor, hem belediyeyle yapılan protokol sonucu dökülen her hafriyat ve molozdan kamyon başına ücret alan Antalyaspor zarar ediyor hem de Aksu’da çevre kirletilerek halk mağdur ediliyor. Moloz dökülen Aksu Belediyesi Güreş Sahasının çok yakınında pilotların yaşamını sürdürdüğü villalar yer alıyor. Bazı günler molozlar arasında yangın çıkıyor, dumanlar ise saatlerce sönmüyor. Haber: Şükrü AĞIRMAN
Belediye binasına sadece bir kilometre mesafedeki Antalya Aksu Belediyesi Güreş Sahası biri ya da birilerince kaçak moloz döküm alanı yapıldı. Çevre kirletiliyor, Antalyaspor zararda.
Burası Aksu Belediyesi binasına bir kilometre, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne ise 200 metre mesafedeki Aksu Belediyesi Güreş Sahası. Biri ya da birileri sahanın çevresini izinsiz, kaçak ve yasadışı şekilde yaklaşık 2 metre yüksekliğinde molozlarla dolduruyor ve ardından iş makineleri ile düzeltiyor. Konuyu görüntülerken bir şahıs da aracıyla gelerek alana moloz dökmeye başladı.
Antalyaspor bile zararda
Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi zarara uğruyor, hem belediyeyle yapılan protokol sonucu dökülen her hafriyat ve molozdan kamyon başına ücret alan Antalyaspor zarar ediyor hem de Aksu’da çevre kirletilerek halk mağdur ediliyor. Moloz dökülen Aksu Belediyesi Güreş Sahasının çok yakınında pilotların yaşamını sürdürdüğü villalar yer alıyor. Bazı günler molozlar arasında yangın çıkıyor, dumanlar ise saatlerce sönmüyor.
Haber: Şükrü AĞIRMAN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.