ALANYASPOR GALİBİYET İÇİN ÇIKIYOR

SPOR 13.03.2020 - 23:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2152+ kez okundu.
 

ALANYASPOR GALİBİYET İÇİN ÇIKIYOR

Ligde 5 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen Alanyaspor, yarın oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçından galibiyet bekliyor. Karşılaşmanın başlama saati 17.00

Umutlu bekleyiş Spor Toto Süper Lig 26’ncı hafta maçında Alanyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü’nü ağırlıyor. Son haftalarda düşüş yaşayan ve 5 maçta 3 yenilgi ve 2 beraberlik elde eden turuncu yeşilli takım, Gaziantep temsilcisi karşısında galibiyete odaklandı. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçen Alanyaspor’da futbolcularda umutlu bir bekleyiş var.   Hakem açıklandı Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda saat 17.00’de oynanacak maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçta Bahattin Şimşek VAR hakemi olarak görev yapacak. Teknik direktör Erol Bulut, “Bu maçta kötü gidişe son vermek istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık” şeklinde konuştu.
Ligde 5 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen Alanyaspor, yarın oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçından galibiyet bekliyor. Karşılaşmanın başlama saati 17.00

Umutlu bekleyiş

Spor Toto Süper Lig 26’ncı hafta maçında Alanyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü’nü ağırlıyor. Son haftalarda düşüş yaşayan ve 5 maçta 3 yenilgi ve 2 beraberlik elde eden turuncu yeşilli takım, Gaziantep temsilcisi karşısında galibiyete odaklandı. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçen Alanyaspor’da futbolcularda umutlu bir bekleyiş var.
 
Hakem açıklandı
Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda saat 17.00’de oynanacak maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçta Bahattin Şimşek VAR hakemi olarak görev yapacak. Teknik direktör Erol Bulut, “Bu maçta kötü gidişe son vermek istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.