Allah sizi bildiği gibi yapsın

ASAYİŞ 17.05.2020 - 22:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2951+ kez okundu.
 

Allah sizi bildiği gibi yapsın

Sosyal medyada tecavüz listesi hazırlayan şahsın, bir cami derneği başkanı olduğu iddia edildi.

Sosyal medyada tecavüz listesi hazırlayan şahsın, Kocaeli'de bir cami derneği başkanı olduğu iddia edildi. Halktv’de yer alan habere göre, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Feyza Altun, Canan Kaftancıoğlu, Berna Laçin ve Nevşin Mengü’yü tecavüzle tehdit eden Kadir Gözoğlu’nun Hayırsevenler Camii Koruma Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı olduğu iddia edildi. Tehdit edilen isimlerden Feyza Altun, bilgiyi Twitter hesabından paylaştı. Yerel Özgür Kocaeli gazetesinin web sitesinde yer alan 2016 tarihli haberde de Kadir Gözoğlu'nun derneğin yönetim kuruluna başkan olarak seçildiği yer aldı.
Sosyal medyada tecavüz listesi hazırlayan şahsın, bir cami derneği başkanı olduğu iddia edildi.

Sosyal medyada tecavüz listesi hazırlayan şahsın, Kocaeli'de bir cami derneği başkanı olduğu iddia edildi. Halktv’de yer alan habere göre, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Feyza Altun, Canan Kaftancıoğlu, Berna Laçin ve Nevşin Mengü’yü tecavüzle tehdit eden Kadir Gözoğlu’nun Hayırsevenler Camii Koruma Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı olduğu iddia edildi.

Tehdit edilen isimlerden Feyza Altun, bilgiyi Twitter hesabından paylaştı. Yerel Özgür Kocaeli gazetesinin web sitesinde yer alan 2016 tarihli haberde de Kadir Gözoğlu'nun derneğin yönetim kuruluna başkan olarak seçildiği yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.