ANDARMADAN YANGIN UYARISI...

YAŞAM 26.07.2023 - 07:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2549+ kez okundu.
 

ANDARMADAN YANGIN UYARISI...

Jandarma ekipleri denetimleri sıklaştırdı...

Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Doğa ve Hayv.Koruma Tim.K.lığı ekipleri tarafından Antalya ili Konyaaltı İlçesi Doyran Göleti ve Saklıkent bölgesinde; Çevre, doğa ve hayvanları korumak amacıyla İcra edilen faaliyetler esasında, Antalya sıcağından bunalarak Saklıkent ve Doyran bölgelerindeki ormanlık alanlarını piknik ve dinlenme amacıyla kullanan vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapılarak, ormanlık alanlarda ve yakınlarında ateş yakmanın yasak olduğu, ateş yakan şahıslarla karşılaşmaları durumunda 112 Acil Yardım Hattını arayarak bilgi vermeleri ve milli servetimiz olan ormanları korumanın önem arz ettiği belirtilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Jandarma ekipleri denetimleri sıklaştırdı...
Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Doğa ve Hayv.Koruma Tim.K.lığı ekipleri tarafından Antalya ili Konyaaltı İlçesi Doyran Göleti ve Saklıkent bölgesinde; Çevre, doğa ve hayvanları korumak amacıyla İcra edilen faaliyetler esasında, Antalya sıcağından bunalarak Saklıkent ve Doyran bölgelerindeki ormanlık alanlarını piknik ve dinlenme amacıyla kullanan vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapılarak, ormanlık alanlarda ve yakınlarında ateş yakmanın yasak olduğu, ateş yakan şahıslarla karşılaşmaları durumunda 112 Acil Yardım Hattını arayarak bilgi vermeleri ve milli servetimiz olan ormanları korumanın önem arz ettiği belirtilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.