ANTALYA ATASINI ANDI...

SİYASET 10.11.2023 - 19:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2146+ kez okundu.
 

ANTALYA ATASINI ANDI...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yılı münasebetiyle anma törenine düzenlendi

Antalya’da, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrılışının 85’inci yılı münasebetiyle anma törenine düzenlendi. Törene Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Rektörler, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen anma töreni, Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çelenklerinin sunulmasının ardından saatler 9’u 5 geçeyi gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da hayat durdu. 7’den 70’e tüm Antalyalıların tek yürek olduğu anma töreninde vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Tören; saygı duruşu, bayrağın yarıya indirilmesi ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. AKM’DE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenin ardından Vali Şahin ve İl Protokol üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle AKM’de düzenlenen anma programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuklar, Konyaaltı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Bir Ömrün Hikâyesi” adlı tiyatro oyununu büyük beğeni ile izledi. Programın sonunda Vali Şahin, 10 Kasım münasebetiyle düzenlenen yarışmada resim, şiir ve kompozisyon kategorisinde birinci olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Anma Programı, AKM Fuaye alanında düzenlenen Atatürk Konulu resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yılı münasebetiyle anma törenine düzenlendi
Antalya’da, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrılışının 85’inci yılı münasebetiyle anma törenine düzenlendi. Törene Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Rektörler, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen anma töreni, Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çelenklerinin sunulmasının ardından saatler 9’u 5 geçeyi gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da hayat durdu.
7’den 70’e tüm Antalyalıların tek yürek olduğu anma töreninde vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Tören; saygı duruşu, bayrağın yarıya indirilmesi ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.
AKM’DE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenin ardından Vali Şahin ve İl Protokol üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle AKM’de düzenlenen anma programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuklar, Konyaaltı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Bir Ömrün Hikâyesi” adlı tiyatro oyununu büyük beğeni ile izledi.
Programın sonunda Vali Şahin, 10 Kasım münasebetiyle düzenlenen yarışmada resim, şiir ve kompozisyon kategorisinde birinci olan öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Anma Programı, AKM Fuaye alanında düzenlenen Atatürk Konulu resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.