ATI ALAN ÜSKÜDARI ÇOKTAN GEÇMİŞ...!

SİYASET 26.10.2022 - 22:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1981+ kez okundu.
 

ATI ALAN ÜSKÜDARI ÇOKTAN GEÇMİŞ...!

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta’nın Turizm Bakanlığından habersiz Kındıl çeşme’de 14 dönüm Hazine arazisini üzerine geçirmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun Meclis toplantısında meydan okuyan açıklamaları tamamen kurgu olduğu iddia edilirken, yaşanılan olay siyasi otoriteler tarafından AKP ilçe başkanı ile “kayıkçı kavgası” ettikleri yönünde yorumlandı.

Kemer belediyesi kındıl çeşme'de yaptığı PLAN TADİLATI ile kimlere RANT sağlıyor ? Atı alıp üsküdarı geçen kimler ?  Şeytanın bile aklına gelmeyen razi Vurgunu olayında karşılıklı açıklamaların kurgu olduğu konuşuluyor... "Atı alan üsküdarı geçmiş" denmişti, AKP ilçe başkanı ise doğuştan atı alıp üsküdarı geçtiğini açıklamıştı, meğer ikisi'de atı alıp üsküdarı geçmişler...!   AKP İLÇE BAŞKANININ ARAZİ VURGUNU PATLADI AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta’nın Turizm Bakanlığından habersiz Kındıl çeşme’de piyasa değeri 28 milyon Euro olan, 14 dönüm Hazine arazisini kendisi başta olmak üzere, Niyazi Gökhan ve bazı aile fertlerinin üzerine geçirmesi Kemer’de gündem olmuştu.  “ACELE” başlığıyla Kaymakamlık, Belediye ve Çevre İl Müdürlüğüne yazı yazan Turizm Bakanlığı, İsmail Minta’nın üzerine geçirdiği 14 dönüm arazinin tekrar Hazineye iade edilmesi için işlemlere başlanılması talimatını vermişti. Konuyu ilk olarak 20 Ağustos tarihinde Gazete Akdeniz’de gündeme getirmiştik. Geçtiğimiz hafta ‘da Kemer Belediye başkanı CHP’li Necati Topaloğlu Meclis toplantısından AKP’ ilçe başkanına meydan okumuştu. KEMER’DE “KAYIKÇI KAVGASI” KURGU ÇIKTI…! Başkan Necati Topaloğlu’nun Belediye Meclis toplantısında AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta’ya meydan okuması ve aynı sertlikte AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta’dan da cevap gelmişti. CHP’li başkan ve AKP’li başkanın karşılıklı birbirine meydan okuyan açıklamalarını bazı siyasi otoritelerle paylaştık. Edindiğimiz bilgiye göre Kemer belediye başkanı CHP’li Necati Topaloğlu ve AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta’nın kurgulanmış bir kavga yaptıkları işin aslının ise, Kemer kamuoyundan gizli bazı oyunların döndüğü izlenimleri anlatıldı. MEYDAN OKUMALARIN ALTI’NDA NE YATIYOR ? Eski başkan tarafından yapılan plan neden değiştirildi ? Kemer Kındıl Çeşme’de 2019 yılında yapılan plan tadilatı neden tekrar yenilendi ? Yeni yapılan Plan tadilatından kimlere rant sağlanıyor ?  Kemer Kındıl Çeşme’de plan tadilatı adı altıda VURGUN mu yapılıyor? Kındıl Çeşme’de G1 ve G projeleri ile kimlere RANT sağlanıyor? Turizm bakanı göz göre göre KANDIRILIYOR mu?Meclis toplantısında kameralara sallanan belgeli açıklama ile temsili olarak arazi ortasında meydan okuma olayı  KURGU mu ? Yapılan KAYIKÇI kavgası  Az verdin çok verdim yeter kavgası mı ?
AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta’nın Turizm Bakanlığından habersiz Kındıl çeşme’de 14 dönüm Hazine arazisini üzerine geçirmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kemer belediye başkanı Necati Topaloğlu’nun Meclis toplantısında meydan okuyan açıklamaları tamamen kurgu olduğu iddia edilirken, yaşanılan olay siyasi otoriteler tarafından AKP ilçe başkanı ile “kayıkçı kavgası” ettikleri yönünde yorumlandı.

Kemer belediyesi kındıl çeşme'de yaptığı PLAN TADİLATI ile kimlere RANT sağlıyor ? Atı alıp üsküdarı geçen kimler ? 

Şeytanın bile aklına gelmeyen razi Vurgunu olayında karşılıklı açıklamaların kurgu olduğu konuşuluyor... "Atı alan üsküdarı geçmiş" denmişti, AKP ilçe başkanı ise doğuştan atı alıp üsküdarı geçtiğini açıklamıştı, meğer ikisi'de atı alıp üsküdarı geçmişler...!  

AKP İLÇE BAŞKANININ ARAZİ VURGUNU PATLADI

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta’nın Turizm Bakanlığından habersiz Kındıl çeşme’de piyasa değeri 28 milyon Euro olan, 14 dönüm Hazine arazisini kendisi başta olmak üzere, Niyazi Gökhan ve bazı aile fertlerinin üzerine geçirmesi Kemer’de gündem olmuştu.  “ACELE” başlığıyla Kaymakamlık, Belediye ve Çevre İl Müdürlüğüne yazı yazan Turizm Bakanlığı, İsmail Minta’nın üzerine geçirdiği 14 dönüm arazinin tekrar Hazineye iade edilmesi için işlemlere başlanılması talimatını vermişti. Konuyu ilk olarak 20 Ağustos tarihinde Gazete Akdeniz’de gündeme getirmiştik. Geçtiğimiz hafta ‘da Kemer Belediye başkanı CHP’li Necati Topaloğlu Meclis toplantısından AKP’ ilçe başkanına meydan okumuştu.

KEMER’DE “KAYIKÇI KAVGASI” KURGU ÇIKTI…!

Başkan Necati Topaloğlu’nun Belediye Meclis toplantısında AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta’ya meydan okuması ve aynı sertlikte AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta’dan da cevap gelmişti. CHP’li başkan ve AKP’li başkanın karşılıklı birbirine meydan okuyan açıklamalarını bazı siyasi otoritelerle paylaştık. Edindiğimiz bilgiye göre Kemer belediye başkanı CHP’li Necati Topaloğlu ve AKP ilçe başkanı İ. Selami Minta’nın kurgulanmış bir kavga yaptıkları işin aslının ise, Kemer kamuoyundan gizli bazı oyunların döndüğü izlenimleri anlatıldı.

MEYDAN OKUMALARIN ALTI’NDA NE YATIYOR ?

Eski başkan tarafından yapılan plan neden değiştirildi ? Kemer Kındıl Çeşme’de 2019 yılında yapılan plan tadilatı neden tekrar yenilendi ? Yeni yapılan Plan tadilatından kimlere rant sağlanıyor ?  Kemer Kındıl Çeşme’de plan tadilatı adı altıda VURGUN mu yapılıyor? Kındıl Çeşme’de G1 ve G projeleri ile kimlere RANT sağlanıyor? Turizm bakanı göz göre göre KANDIRILIYOR mu?Meclis toplantısında kameralara sallanan belgeli açıklama ile temsili olarak arazi ortasında meydan okuma olayı  KURGU mu ?

Yapılan KAYIKÇI kavgası  Az verdin çok verdim yeter kavgası mı ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.