BAŞKANDAN 10 KASIM MESAJI..!

GÜNDEM 09.11.2023 - 20:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2034+ kez okundu.
 

BAŞKANDAN 10 KASIM MESAJI..!

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, turizm fuarı için gittiği Londra'dan bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Topaloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 57 yıllık yaşamında milletinin ve vatanının bağımsızlığı için girdiği her mücadeleyi askeri ve siyasi dehasıyla zaferle taçlandırdığını ifade ettiği mesajında şu sözlere yer verdi: “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin adını Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Atatürk, sadece bu millete değil tüm dünyaya liderliğiyle, askerliğiyle ve kahramanlığıyla mazhar olmuş tarihimizin en önemli değerlerinden biridir. Bize bıraktığı Cumhuriyet’i geçmişten aldığımız güç ve inançla, bugün de ileriye taşıma hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. 100’üncü yılını büyük bir coşku ile kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Başöğretmenimiz, bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85’inci yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.”
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, turizm fuarı için gittiği Londra'dan bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanı Topaloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 57 yıllık yaşamında milletinin ve vatanının bağımsızlığı için girdiği her mücadeleyi askeri ve siyasi dehasıyla zaferle taçlandırdığını ifade ettiği mesajında şu sözlere yer verdi:
“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin adını Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Atatürk, sadece bu millete değil tüm dünyaya liderliğiyle, askerliğiyle ve kahramanlığıyla mazhar olmuş tarihimizin en önemli değerlerinden biridir. Bize bıraktığı Cumhuriyet’i geçmişten aldığımız güç ve inançla, bugün de ileriye taşıma hedefimizden vazgeçmeyeceğiz.
100’üncü yılını büyük bir coşku ile kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Başöğretmenimiz, bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85’inci yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.