ÇAVUŞOĞLU'NDAN TAZİYE ZİYARETİ

SİYASET 31.07.2022 - 15:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2035+ kez okundu.
 

ÇAVUŞOĞLU'NDAN TAZİYE ZİYARETİ

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Mustafa Yılmaz'a özel ziyaret

Antalyaspor'un eski Başkanı ve Antalya'nın önemli İş insanlarından Mustafa Yılmaz'a özel ziyaret. Geçtiğimiz günlerde babasını ebediyete uğurlayan Yılmaz'a, Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu taziye ziyaretinde bulundu. Öte yandan bu ziyarete Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş eşlik etti. Haber: Mehmet Çelik
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Mustafa Yılmaz'a özel ziyaret
Antalyaspor'un eski Başkanı ve Antalya'nın önemli İş insanlarından Mustafa Yılmaz'a özel ziyaret. Geçtiğimiz günlerde babasını ebediyete uğurlayan Yılmaz'a, Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu taziye ziyaretinde bulundu. Öte yandan bu ziyarete Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş eşlik etti.
Haber: Mehmet Çelik
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.