DARISI BAŞIMIZA SAHNE ALIYOR...

SANAT 10.10.2022 - 01:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1723+ kez okundu.
 

DARISI BAŞIMIZA SAHNE ALIYOR...

Kepez Belediye Tiyatrosu,(KBT), Erkan Gündüz’ün kaleme aldığı, Derya Bütev’in yönettiği garip bir kız isteme merasimini konu alan ‘Darısı Başımıza’ adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor.

KBT, birbirinde keyifli tiyatro oyunları ile Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde perdelerini tiyatro severlere açıyor. Her yıl farklı oyunlarla vatandaşlara kültür ve sanat hizmetini ücretsiz sunan Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), Antalyalılara muhteşem bir oyun hazırladı. KBT, Erkan Gündüz’ün kaleme aldığı, Derya Bütev’in yönettiği garip bir kız isteme merasimini konu alan ‘Darısı Başımıza’ adlı oyunu 14 Ekim Cuma günü tiyatroseverlerle buluşturuyor. Yönetmenliğini Derya Bütev’in, yönetmen yardımcılığını Özge Efe’nin üstlendiği oyunda, Kostüm Tasarım Özge Efe, Kostüm Uygulama Hıdır Doğan, Işık Tasarım Mustafa Uçak, Koreografi Murat Menteş, Dekor Tasarımı Derya Bütev ve Mustafa Uçak, Dekor Uygulaması ise Kepez Belediyesi Ahşap İşleri Atölyesi tarafından gerçekleştirildi. Oyunda; Mehmet Çirik, Özge Efe, Kamil Kaplan, Derya Bütev, Özgür Çobanoğlu, Berkay Çeri, Özkan Demir, Ramazan Ay, Batuhan Ünlü rol aldı. Darısı Başımıza adlı tiyatro oyunu her hafta Cuma ve Cumartesi günleri saat 20.00’da perdelerini tiyatroseverlere aralayacak. OYUNUN KONUSU Hiç böyle bir kız isteme merasimi görmediniz duymadınız! Oysa sadece kaynana ve kayınpeder olacaklardı. Kızını evlendirmek isteyen Süleyman'ı yıllar önce büyük bir kazadan kurtaran Ali amcanın tanıdığı olan gurbetçi bir ailenin çocuğu Ömer'in Elif'i istediği gün eve sevgilisi Semih'in de gelmesiyle çığırından çıkan olaylar ve 3 ceset.... Olayları araştıran bir zehir hafiye de bu ekibe katılınca ortaya tadına doyulmaz bir aile komedisi çıkıyor.
Kepez Belediye Tiyatrosu,(KBT), Erkan Gündüz’ün kaleme aldığı, Derya Bütev’in yönettiği garip bir kız isteme merasimini konu alan ‘Darısı Başımıza’ adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor.
KBT, birbirinde keyifli tiyatro oyunları ile Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde perdelerini tiyatro severlere açıyor. Her yıl farklı oyunlarla vatandaşlara kültür ve sanat hizmetini ücretsiz sunan Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), Antalyalılara muhteşem bir oyun hazırladı. KBT, Erkan Gündüz’ün kaleme aldığı, Derya Bütev’in yönettiği garip bir kız isteme merasimini konu alan ‘Darısı Başımıza’ adlı oyunu 14 Ekim Cuma günü tiyatroseverlerle buluşturuyor.
Yönetmenliğini Derya Bütev’in, yönetmen yardımcılığını Özge Efe’nin üstlendiği oyunda, Kostüm Tasarım Özge Efe, Kostüm Uygulama Hıdır Doğan, Işık Tasarım Mustafa Uçak, Koreografi Murat Menteş, Dekor Tasarımı Derya Bütev ve Mustafa Uçak, Dekor Uygulaması ise Kepez Belediyesi Ahşap İşleri Atölyesi tarafından gerçekleştirildi.
Oyunda; Mehmet Çirik, Özge Efe, Kamil Kaplan, Derya Bütev, Özgür Çobanoğlu, Berkay Çeri, Özkan Demir, Ramazan Ay, Batuhan Ünlü rol aldı. Darısı Başımıza adlı tiyatro oyunu her hafta Cuma ve Cumartesi günleri saat 20.00’da perdelerini tiyatroseverlere aralayacak.
OYUNUN KONUSU
Hiç böyle bir kız isteme merasimi görmediniz duymadınız! Oysa sadece kaynana ve kayınpeder olacaklardı. Kızını evlendirmek isteyen Süleyman'ı yıllar önce büyük bir kazadan kurtaran Ali amcanın tanıdığı olan gurbetçi bir ailenin çocuğu Ömer'in Elif'i istediği gün eve sevgilisi Semih'in de gelmesiyle çığırından çıkan olaylar ve 3 ceset....
Olayları araştıran bir zehir hafiye de bu ekibe katılınca ortaya tadına doyulmaz bir aile komedisi çıkıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.