DİM'İN KONSEYİ SU ALMAYA DEVAM EDİYOR

SİYASET 11.11.2020 - 22:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1685+ kez okundu.
 

DİM'İN KONSEYİ SU ALMAYA DEVAM EDİYOR

Hemşehrisi Bakan Mevlüt Çavuşoğlu tarafından kurdurulduğu söylenen Küresel Gazeteciler Konseyi başkanı M. Ali Dim'in üyeleri bir bir istifa ederek ayrılıyorlar. Son olarak ise Kanal D Set Ekstra Sunucusu Tülay Demir Oktay’da konseyden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

FETÖ'yü destekleyen tweetleri ile gündeme gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim'in daha sonra da FETÖ'nün  Kenya'da bulunan okullarını ziyaret ettiği  yazı dizisi gündem olmuştu.  KONSEY SU ALMAYA DEVAM EDİYOR Mehmet Ali Dim’in başkanı olduğu Küresel Gazeteciler Konseyi’nde çözülmeler devam ediyor. 14 Ekim 2019 tarihinde 1660 karar sayısı ve 3335 yasaya tabi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Küresel Gazeteciler Konseyi’nde istifaların arkası kesilmiyor. Yaşanan istifalar sonrası Dim'in konseyi su almaya başladı olarak değelendirildi. DUAYEN GAZETECİLER TEK TEK AYRILIYOR Sabah Gazetesi ve büyük siyaset yazarı, Türkiye'ye mal olmuş usta gazeteci, onursal başkan Yavuz Donat ile Sabah Gazetesi Ankara Koordinatörü Osman Altınışık ani bir kararla KGK’den ayrılmıştı. Bu iki kurucu üyenin ardından TRT Ankara temsilcisi, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı bayan Amber Türkmen’de istifa etmişti. Dün ani bir kararla Küresel Gazeteciler Konseyi Başkan Yardımcısı, Kanal D Set Ekstra Sunucusu Tülay Demir Oktay’da konseyden ayrılarak Mehmet Ali Dim’den uzaklaşmayı tercih etti. DİM'İN FETÖ İLE İLGİLİ HABERLERİ PATLAMIŞTI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat onayladığı Küresel Gazeteciler Konseyi’nde ki bu istifaların ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi. İstifalar için birçok kişi, “Usta ve bir o kadarda değerli gazeteciler neden KGK’den bir bir istifa ederek Küresel Gazeteciler Konseyi’ni terk ediyor?” diye sormaya başladılar. KGK başkanı M. Ali Dim'in FETÖ okulları ziyaretlerinden yazı dizisi...  
Hemşehrisi Bakan Mevlüt Çavuşoğlu tarafından kurdurulduğu söylenen Küresel Gazeteciler Konseyi başkanı M. Ali Dim'in üyeleri bir bir istifa ederek ayrılıyorlar. Son olarak ise Kanal D Set Ekstra Sunucusu Tülay Demir Oktay’da konseyden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

FETÖ'yü destekleyen tweetleri ile gündeme gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim'in daha sonra da FETÖ'nün  Kenya'da bulunan okullarını ziyaret ettiği  yazı dizisi gündem olmuştu. 

KONSEY SU ALMAYA DEVAM EDİYOR

Mehmet Ali Dim’in başkanı olduğu Küresel Gazeteciler Konseyi’nde çözülmeler devam ediyor. 14 Ekim 2019 tarihinde 1660 karar sayısı ve 3335 yasaya tabi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Küresel Gazeteciler Konseyi’nde istifaların arkası kesilmiyor. Yaşanan istifalar sonrası Dim'in konseyi su almaya başladı olarak değelendirildi.

DUAYEN GAZETECİLER TEK TEK AYRILIYOR

Sabah Gazetesi ve büyük siyaset yazarı, Türkiye'ye mal olmuş usta gazeteci, onursal başkan Yavuz Donat ile Sabah Gazetesi Ankara Koordinatörü Osman Altınışık ani bir kararla KGK’den ayrılmıştı. Bu iki kurucu üyenin ardından TRT Ankara temsilcisi, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı bayan Amber Türkmen’de istifa etmişti. Dün ani bir kararla Küresel Gazeteciler Konseyi Başkan Yardımcısı, Kanal D Set Ekstra Sunucusu Tülay Demir Oktay’da konseyden ayrılarak Mehmet Ali Dim’den uzaklaşmayı tercih etti.

DİM'İN FETÖ İLE İLGİLİ HABERLERİ PATLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat onayladığı Küresel Gazeteciler Konseyi’nde ki bu istifaların ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi. İstifalar için birçok kişi, “Usta ve bir o kadarda değerli gazeteciler neden KGK’den bir bir istifa ederek Küresel Gazeteciler Konseyi’ni terk ediyor?” diye sormaya başladılar.

KGK başkanı M. Ali Dim'in FETÖ okulları ziyaretlerinden yazı dizisi...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.