Emniyet araçlarını ücretsiz dezenfektan yapıyor

ASAYİŞ 06.04.2020 - 15:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2160+ kez okundu.
 

Emniyet araçlarını ücretsiz dezenfektan yapıyor

ISPARTA'da bir ilaçlama firması, dezenfektan yapan firmaların kurumlara çok yüksek fiyat sunması üzerine, hem Antalya hem de Isparta emniyet ve jandarmaya ait resmi araçların bir ay boyunca dezenfektan işlerini yapmaya karar verdi. Isparta'da günde yaklaşık 280, Antalya'da ise 300 polis ve jandarma aracı ücretsiz dezenfektan yapılıyor.

Isparta'da koronavirüs salgınına karşı nano gümüş teknolojisi ürünlerle araç, işyeri ve evlerde dezenfektan işlemi yapan OZN ilaçlama firması sahibi İhsan Özçoban, hayırsever iş insanı Emin Kılınç ile birlikte Antalya ve Isparta'da, yaklaşık bir haftadır günlük olarak, polis ve jandarma araçlarının dezenfektan işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Bu işi yapan birçok firmanın koronavirüs salgını nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarına dezenfektan işlemi için yüksek fiyatlar sunduğu ve fırsatçılık yaptığını söyleyen Emin Kılınç, “Dezenfektan firmaları kurumlardan çok fahiş fiyatlar istedi. Bizde bunun bir fırsat değil, birlik zamanı ve illerde oluşturulan vefa grupları ve 'devletimize karşı ahde vefamız var' diyerek, hem emniyet hem de jandarmaya ait araçların dezenfektan işlemini ücretsiz yapma kararı aldık. Çünkü hem polis hem jandarmamız görevi başında günlük olaylar ve koronavirüs salgınına karşı yürüttükleri çalışmalarda en önemli risk grubu altındalar" dedi. Antalya'da İl Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa ve Kepez ilçe müdürlüklerine ait araçların 3 gün önce dezenfekte edilmeye başlandığını belirten Kılınç, Antalya'da günde 270- 320 arası aracın dezenfekte edildiğini kaydetti. Isparta'da ise Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı hem şehiriçi hem de şehir giriş noktalarında görevli günde 180- 220 aracın, İl Jandarma Komutanlığı'nda ise 60 araç ve erlerin yattığı koğuşların dezenfekte edildiğini dile getirdi. Kılınç, Gelendost İlçesi Yenice Köyü'nde ise Ülkü Ocakları eski Başkanı Akif Çapraz'ın desteğiyle 65 yaş üstü vatandaşlar ve şehit ailesinin evinin de ücretsiz olarak dezenfektan yapıldığını kaydetti.
ISPARTA'da bir ilaçlama firması, dezenfektan yapan firmaların kurumlara çok yüksek fiyat sunması üzerine, hem Antalya hem de Isparta emniyet ve jandarmaya ait resmi araçların bir ay boyunca dezenfektan işlerini yapmaya karar verdi. Isparta'da günde yaklaşık 280, Antalya'da ise 300 polis ve jandarma aracı ücretsiz dezenfektan yapılıyor.

Isparta'da koronavirüs salgınına karşı nano gümüş teknolojisi ürünlerle araç, işyeri ve evlerde dezenfektan işlemi yapan OZN ilaçlama firması sahibi İhsan Özçoban, hayırsever iş insanı Emin Kılınç ile birlikte Antalya ve Isparta'da, yaklaşık bir haftadır günlük olarak, polis ve jandarma araçlarının dezenfektan işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Bu işi yapan birçok firmanın koronavirüs salgını nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarına dezenfektan işlemi için yüksek fiyatlar sunduğu ve fırsatçılık yaptığını söyleyen Emin Kılınç, “Dezenfektan firmaları kurumlardan çok fahiş fiyatlar istedi. Bizde bunun bir fırsat değil, birlik zamanı ve illerde oluşturulan vefa grupları ve 'devletimize karşı ahde vefamız var' diyerek, hem emniyet hem de jandarmaya ait araçların dezenfektan işlemini ücretsiz yapma kararı aldık. Çünkü hem polis hem jandarmamız görevi başında günlük olaylar ve koronavirüs salgınına karşı yürüttükleri çalışmalarda en önemli risk grubu altındalar" dedi.

Antalya'da İl Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa ve Kepez ilçe müdürlüklerine ait araçların 3 gün önce dezenfekte edilmeye başlandığını belirten Kılınç, Antalya'da günde 270- 320 arası aracın dezenfekte edildiğini kaydetti. Isparta'da ise Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı hem şehiriçi hem de şehir giriş noktalarında görevli günde 180- 220 aracın, İl Jandarma Komutanlığı'nda ise 60 araç ve erlerin yattığı koğuşların dezenfekte edildiğini dile getirdi.

Kılınç, Gelendost İlçesi Yenice Köyü'nde ise Ülkü Ocakları eski Başkanı Akif Çapraz'ın desteğiyle 65 yaş üstü vatandaşlar ve şehit ailesinin evinin de ücretsiz olarak dezenfektan yapıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.