ERDOĞAN’A SORUYORUZ HANGİ YÜZLE SAHAYA İNECEKSİNİZ!

SİYASET 26.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3141+ kez okundu.
 

ERDOĞAN’A SORUYORUZ HANGİ YÜZLE SAHAYA İNECEKSİNİZ!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin AKP Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan'ın “yarından tezi yok kendimizi anlatmak için sahaya ineceğiz” açıklamasına Tarafsız Cumhurbaşkanı olarak mı,AKP Genel Başkanı olarak mı sahaya ineceksiniz ? diye sordu..

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in  yapmış olduğu açıklama şöyle: AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin İstanbul il teşkilatına seslenerek, “yarından tezi yok kendimizi anlatmak için sahaya ineceğiz” demiş.Tarafsız Cumhurbaşkanı olarak mı,AKP Genel Başkanı olarak mı sahaya ineceksiniz ? Bence hiç yorulmasınlar. Bizler 18 yılda AKP’nin neler yaptığını kısaca anlatarak kendilerine yardımcı oluruz. Halkımıza 18 yılda açlık, yoksulluk, işsizlik dışında ne verdiniz? İnsanları ötekileştirmekten, kutuplaştırmaktan başka ne yaptınız? Cumhurbaşkanı olarak yemininize sadık kalıp tarafsız oldunuz mu? Hak ve özgürlükleri budayıp demokrasiyi, çoğulculuğu rafa kaldırmaktan başka ne yaptınız? Gazeteciler neden tutuklu? Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarını protokollerde ağırlamadınız mı? Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkarmadınız mı? Barzani’yi kırmızı halıda karşılamadınız mı? Vatandaş aç iken, gençler işsizken, eğitimi yazboz tahtasına çevirip gençlerin kaderiyle oynarken saraylar yapıp, tek adam rejimi inşa eden siz değil misiniz? Ya haydi her şeyi geçtik; şu salgın sürecinde 5 maskeyi dahi dağıtamadınız. Emekçilerimize günlük 39 TL.ile geçinin dediniz. Doğayı talan ettiniz, her yeri betona boğdunuz, tarihi yarımadanın siluetini bile gökdelenlerle bozdunuz! Sizin kalkınmadan tek anladığınız her yeri betona boğmak, tek bir yeşil alan bırakmamak! Dış borç miktarı ne kadar arttı, Türk lirası ne kadar değer kaybetti? EYT liler, 3600 ek gösterge ne oldu,asgari ücret açlık sınırının altında mı? Daha söylenecek çok şey var. Sizin hakkaniyetten, adaletten tek anladığınız yandaşlarınızı zengin etmek! Sizin demokrasi anlayışınız köprüyü geçene kadar! Söz konusu siz olunca, bizim nefesimiz tükeniyor. Sahaya inip, kendinizi anlatacakmışsınız! Bizler sahadayız, hangi yüzle anlatacaksınız merakla bekliyoruz! HASAN ŞAHİN CHP MURATPAŞA İLÇE BAŞKANI
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin AKP Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan'ın “yarından tezi yok kendimizi anlatmak için sahaya ineceğiz” açıklamasına Tarafsız Cumhurbaşkanı olarak mı,AKP Genel Başkanı olarak mı sahaya ineceksiniz ? diye sordu..

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in  yapmış olduğu açıklama şöyle:

AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin İstanbul il teşkilatına seslenerek, “yarından tezi yok kendimizi anlatmak için sahaya ineceğiz” demiş.Tarafsız Cumhurbaşkanı olarak mı,AKP Genel Başkanı olarak mı sahaya ineceksiniz ?

Bence hiç yorulmasınlar.

Bizler 18 yılda AKP’nin neler yaptığını kısaca anlatarak kendilerine yardımcı oluruz.
Halkımıza 18 yılda açlık, yoksulluk, işsizlik dışında ne verdiniz?

İnsanları ötekileştirmekten, kutuplaştırmaktan başka ne yaptınız?

Cumhurbaşkanı olarak yemininize sadık kalıp tarafsız oldunuz mu?

Hak ve özgürlükleri budayıp demokrasiyi, çoğulculuğu rafa kaldırmaktan başka ne yaptınız? Gazeteciler neden tutuklu?
Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarını protokollerde ağırlamadınız mı?

Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkarmadınız mı?
Barzani’yi kırmızı halıda karşılamadınız mı?

Vatandaş aç iken, gençler işsizken, eğitimi yazboz tahtasına çevirip gençlerin kaderiyle oynarken saraylar yapıp, tek adam rejimi inşa eden siz değil misiniz?

Ya haydi her şeyi geçtik; şu salgın sürecinde 5 maskeyi dahi dağıtamadınız. Emekçilerimize günlük 39 TL.ile geçinin dediniz.

Doğayı talan ettiniz, her yeri betona boğdunuz, tarihi yarımadanın siluetini bile gökdelenlerle bozdunuz!

Sizin kalkınmadan tek anladığınız her yeri betona boğmak, tek bir yeşil alan bırakmamak!

Dış borç miktarı ne kadar arttı, Türk lirası ne kadar değer kaybetti?
EYT liler, 3600 ek gösterge ne oldu,asgari ücret açlık sınırının altında mı? Daha söylenecek çok şey var.

Sizin hakkaniyetten, adaletten tek anladığınız yandaşlarınızı zengin etmek!

Sizin demokrasi anlayışınız köprüyü geçene kadar!

Söz konusu siz olunca, bizim nefesimiz tükeniyor.
Sahaya inip, kendinizi anlatacakmışsınız!

Bizler sahadayız, hangi yüzle anlatacaksınız merakla bekliyoruz!

HASAN ŞAHİN
CHP MURATPAŞA İLÇE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.