ESNAFI BUNLAR MI YÖNETECEK ?

SİYASET 03.08.2020 - 16:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3019+ kez okundu.
 

ESNAFI BUNLAR MI YÖNETECEK ?

Antalya Bakkallar Odası 8 Ağustos tarihinde olağanüstü seçime gidiyor. Tekrar adaylığını açıklayan mevcut başkan Atilla Koçak ve aynı Yönetim Kurulunda görev alan diğer aday Şahin ABA’nın görevi kötüye kullanmaktan 6'şar ay hapis cezası aldıkları ortaya çıktı.

Olağanüstü seçim kararı alan Antalya Bakkallar Odasında seçim günü yaklaştıkça skandallar patlak vermeye başladı. Tekrar adaylığını açıklayan başkan Atilla Kocak ve aynı Yönetim Kurulunda görev alan diğer aday Şahin Aba’nın görevi kötüye kullanmaktan ve 1163 sayılı kanuna aykırılık suçundan 6'şar ay ceza aldıkları gündeme düştü. Sicili bozuk iki başkan adayının Antalya Bakkallar Odası üzerinden kurdukları hayalleri 8 Ağustos seçim günü gerçekleşip gerçekleşmeyeceği  netlik kazanacak.   ESNAFI BUNLAR MI YÖNETECEK ? Antalya Bakkallar Odası başkanı Atilla Koçak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şahin ABA’nın  daha önce aynı yönetimde görev yaptıkları Kefalet kooperatifinde görevi kötüye kullanmak ve 1163 sayılı kanuna muhalefetten ceza aldıkları ortaya çıktı. Başkan adayı olan bu şahısların oda seçimine daha 2 yıla yakın süre olduğu halde, başkan ve başkan vekilinin birbirine düşmesi sonucunda olağanüstü seçim kararı aldıkları biliniyor.  Antalya Bakkallar Odasında bir dönemi bile tamamlayamayan sicili bozuk Atilla Koçak ve Şahin ABA’nın esnafın sorunlarını çözmek yerine koltuk kavgası patlak veriyor.   VAY BAKKALCILARIN HALİNE VAY… ! Bakkallar odasında patlak veren koltuk kavgası sonucunda sicili bozuk iki başkan adayının birinin seçilmesi durumunda bakkalcıları zor bir dönem bekliyor. Aynı yönetim kurulunda görev yapan iki adayında 6’şar  ay ceza aldıkları bu cezaya itirazlarına istinaf mahkemesinin reddettiği ortaya çıktı. İşledikleri suç mahkeme kararı ile sabit olan Atilla Koçak ve Şahin ABA’nın Bakkallar Odası başkanlığına seçilmesi durumunda vay esnafın haline vay…!
Antalya Bakkallar Odası 8 Ağustos tarihinde olağanüstü seçime gidiyor. Tekrar adaylığını açıklayan mevcut başkan Atilla Koçak ve aynı Yönetim Kurulunda görev alan diğer aday Şahin ABA’nın görevi kötüye kullanmaktan 6'şar ay hapis cezası aldıkları ortaya çıktı.

Olağanüstü seçim kararı alan Antalya Bakkallar Odasında seçim günü yaklaştıkça skandallar patlak vermeye başladı. Tekrar adaylığını açıklayan başkan Atilla Kocak ve aynı Yönetim Kurulunda görev alan diğer aday Şahin Aba’nın görevi kötüye kullanmaktan ve 1163 sayılı kanuna aykırılık suçundan 6'şar ay ceza aldıkları gündeme düştü. Sicili bozuk iki başkan adayının Antalya Bakkallar Odası üzerinden kurdukları hayalleri 8 Ağustos seçim günü gerçekleşip gerçekleşmeyeceği  netlik kazanacak.

 

ESNAFI BUNLAR MI YÖNETECEK ?

Antalya Bakkallar Odası başkanı Atilla Koçak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şahin ABA’nın  daha önce aynı yönetimde görev yaptıkları Kefalet kooperatifinde görevi kötüye kullanmak ve 1163 sayılı kanuna muhalefetten ceza aldıkları ortaya çıktı. Başkan adayı olan bu şahısların oda seçimine daha 2 yıla yakın süre olduğu halde, başkan ve başkan vekilinin birbirine düşmesi sonucunda olağanüstü seçim kararı aldıkları biliniyor.  Antalya Bakkallar Odasında bir dönemi bile tamamlayamayan sicili bozuk Atilla Koçak ve Şahin ABA’nın esnafın sorunlarını çözmek yerine koltuk kavgası patlak veriyor.

 

VAY BAKKALCILARIN HALİNE VAY… !

Bakkallar odasında patlak veren koltuk kavgası sonucunda sicili bozuk iki başkan adayının birinin seçilmesi durumunda bakkalcıları zor bir dönem bekliyor. Aynı yönetim kurulunda görev yapan iki adayında 6’şar  ay ceza aldıkları bu cezaya itirazlarına istinaf mahkemesinin reddettiği ortaya çıktı. İşledikleri suç mahkeme kararı ile sabit olan Atilla Koçak ve Şahin ABA’nın Bakkallar Odası başkanlığına seçilmesi durumunda vay esnafın haline vay…!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.