GENCER: ANTALYASPOR'DA 10 MİLYON TL KAYIP

SPOR 13.07.2021 - 23:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2853+ kez okundu.
 

GENCER: ANTALYASPOR'DA 10 MİLYON TL KAYIP

. Antalyaspor’da eski başkan Gültekin Gencer açtı ağzını yumdu gözünü. Antalyaspor eski Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor eski Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ve Antalya AK Parti eski Milletvekili Abdurrahman Arıcı hakkında ciddi iddialarda bulunan Gencer, bu kişilerin Antalyaspor’un küme düşürülmesinde rol oynadığını iddia etti

Borç iddiası Antalyaspor’da eski başkan Gültekin Gencer açtı ağzını yumdu gözünü. Antalyaspor eski Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor eski Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ve Antalya AK Parti eski Milletvekili Abdurrahman Arıcı hakkında ciddi iddialarda bulunan Gencer, bu kişilerin Antalyaspor’un küme düşürülmesinde rol oynadığını iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gültekin Gencer, “2013 Haziran ayında göreve geldik. 30.06.2016 tarihinde görevi teslim ettik. Hasan Akıncıoğlu’nun borçsuz kulüp teslim ettiği her ortamda konuşuluyor. İlk önce bu konuyu aydınlatalım. Hasan Akıncıoğlu trolleri iyi okusun, iyi araştırsın, borçsuz kulüp bu mu anlarsınız. Kulübü 24 milyon dolar borçla teslim aldık. 27 milyon dolarla borçla teslim ettik. Genel kurul bilançolarında hepsi mevcuttur” dedi.   ‘Şimdi sıkı durun’ Hasan Akıncıoğlu’nun Antalyaspor’da görevi bırakmasına rağmen elini kulüpten çekmediğini iddia eden Gencer, “Muhasebe departmanına yerleştirdiği hanımefendi ile, Antalyaspor adı altındaki sosyal medya trolleri Bermuda Şeytan Üçgeni olarak çalışmaya devam etti. Tabi ki meşhur tercüman menajer de ilavesi. Şimdi sıkı durun. Bu bölümü üzülerek yazıyorum. Tamı tamına 10 milyon TL. Dernekte nereye ödendiği bilinmeyen, A.Ş.’den aktarılmış para. Biz kesinlikle çamur atmadık, kötü düşünmedik, kulüp menfaatinedir dedik ve A.Ş.nin dernekten alacağı gözüken bu rakamı mahsuplaşıp kapattık. Hasan Akıncıoğlu’na teşekkür ettik, miadını doldurmuş kadro almamıza rağmen, Antalyaspor büyük marka olduğu için hazine devraldık dedik” ifadesini kullandı.   Arıcı’ya teşekkür etti! Gencer konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gel gelelim adamlar durmadı. Korku saldı herkesi, başarılı oluruz korkusu, Antalyaspor’un düşmesi için ellerinden geleni yaptılar. Kimler mi?  Sıkı durun. Servet Çavuşoğlu acilen kulübü yarı yolda bırakması gerekiyordu. Zaten futbol bilgisi yoktur, asistan ve tercümandı Mehmet Özdilek’in yanında. Servet’e görev bırakma talimatı geldi ve Şifo’nun yanına gönderildi. Biz Cem Deda’yı göreve başlattık. Bunlar ne yaptı takımın düşmesi için ellerinden geleni yaptı. İlk operasyon Tita’yla başladı. Devre arası Brezilya’dan gelmemesi için baskı yaptılar. Kampa katılamadı. Gelse de oynattırmadılar. Devreye daha yukarılardan birisinin girmesi gerekiyordu, kim olabilirdi? Hakem Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı. Niye ki? Cem Deda kulübe başlamamalıydı. Hadi oradan külahıma anlat. Doktor beyefendi aynı zamanda bir anda turizm duayeni oldu. Turizm Bakan Yardımcısı oldu. Bazılarına tahsis işleri ve bürokrasi için biri gerekiyordu. Antalyaspor sırtından rant elde edilmesi gerekiyordu. Bilen biliyor hangi turizm yatırımcıları olduğunu. Yine de Abdurrahman abiye teşekkür ediyoruz. Antalyaspor’u küme düşüren ekibin içinde olduğu için. Şehrin ayağa kalkması için düşmesi gerekiyormuş.”   Haber: Şifa ÇİÇEK
. Antalyaspor’da eski başkan Gültekin Gencer açtı ağzını yumdu gözünü. Antalyaspor eski Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor eski Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ve Antalya AK Parti eski Milletvekili Abdurrahman Arıcı hakkında ciddi iddialarda bulunan Gencer, bu kişilerin Antalyaspor’un küme düşürülmesinde rol oynadığını iddia etti

Borç iddiası
Antalyaspor’da eski başkan Gültekin Gencer açtı ağzını yumdu gözünü. Antalyaspor eski Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor eski Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ve Antalya AK Parti eski Milletvekili Abdurrahman Arıcı hakkında ciddi iddialarda bulunan Gencer, bu kişilerin Antalyaspor’un küme düşürülmesinde rol oynadığını iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gültekin Gencer, “2013 Haziran ayında göreve geldik. 30.06.2016 tarihinde görevi teslim ettik. Hasan Akıncıoğlu’nun borçsuz kulüp teslim ettiği her ortamda konuşuluyor. İlk önce bu konuyu aydınlatalım. Hasan Akıncıoğlu trolleri iyi okusun, iyi araştırsın, borçsuz kulüp bu mu anlarsınız. Kulübü 24 milyon dolar borçla teslim aldık. 27 milyon dolarla borçla teslim ettik. Genel kurul bilançolarında hepsi mevcuttur” dedi.
 
‘Şimdi sıkı durun’
Hasan Akıncıoğlu’nun Antalyaspor’da görevi bırakmasına rağmen elini kulüpten çekmediğini iddia eden Gencer, “Muhasebe departmanına yerleştirdiği hanımefendi ile, Antalyaspor adı altındaki sosyal medya trolleri Bermuda Şeytan Üçgeni olarak çalışmaya devam etti. Tabi ki meşhur tercüman menajer de ilavesi. Şimdi sıkı durun. Bu bölümü üzülerek yazıyorum. Tamı tamına 10 milyon TL. Dernekte nereye ödendiği bilinmeyen, A.Ş.’den aktarılmış para. Biz kesinlikle çamur atmadık, kötü düşünmedik, kulüp menfaatinedir dedik ve A.Ş.nin dernekten alacağı gözüken bu rakamı mahsuplaşıp kapattık.
Hasan Akıncıoğlu’na teşekkür ettik, miadını doldurmuş kadro almamıza rağmen, Antalyaspor büyük marka olduğu için hazine devraldık dedik” ifadesini kullandı.
 
Arıcı’ya teşekkür etti!
Gencer konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gel gelelim adamlar durmadı. Korku saldı herkesi, başarılı oluruz korkusu, Antalyaspor’un düşmesi için ellerinden geleni yaptılar. Kimler mi?  Sıkı durun. Servet Çavuşoğlu acilen kulübü yarı yolda bırakması gerekiyordu. Zaten futbol bilgisi yoktur, asistan ve tercümandı Mehmet Özdilek’in yanında. Servet’e görev bırakma talimatı geldi ve Şifo’nun yanına gönderildi. Biz Cem Deda’yı göreve başlattık. Bunlar ne yaptı takımın düşmesi için ellerinden geleni yaptı. İlk operasyon Tita’yla başladı. Devre arası Brezilya’dan gelmemesi için baskı yaptılar. Kampa katılamadı. Gelse de oynattırmadılar. Devreye daha yukarılardan birisinin girmesi gerekiyordu, kim olabilirdi? Hakem Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı. Niye ki? Cem Deda kulübe başlamamalıydı. Hadi oradan külahıma anlat. Doktor beyefendi aynı zamanda bir anda turizm duayeni oldu. Turizm Bakan Yardımcısı oldu. Bazılarına tahsis işleri ve bürokrasi için biri gerekiyordu. Antalyaspor sırtından rant elde edilmesi gerekiyordu. Bilen biliyor hangi turizm yatırımcıları olduğunu. Yine de Abdurrahman abiye teşekkür ediyoruz. Antalyaspor’u küme düşüren ekibin içinde olduğu için. Şehrin ayağa kalkması için düşmesi gerekiyormuş.”

 

Haber: Şifa ÇİÇEK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.