Gün ; Serik için tek ses, tek vücut olma günüdür

SİYASET 07.05.2020 - 23:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2394+ kez okundu.
 

Gün ; Serik için tek ses, tek vücut olma günüdür

Serik Belediye eski Başkanı Mehmet Habalı, günübirlik tesislerin yeniden halka kazandırılması için yerel basın ve siyasilerin tek vücut olmasının takdire şayan olduğuna dikkat çekerken, Serik günü birliklerin tek kazanılmasının yolunu gösterdi.

İşte Mehmet Habalı’nın basın açıklaması: Günübirliklerin tekrar kazanılması için halkımızın, yerel basınımızın ve siyasilerin tek vücut olarak verdiği mücadele takdire şayandır.. Ancak,  Bu mücadele ,   yerel basında yer aldığı kadar ulusal basında da  yer alırsa ses getirir ve amacına ulaşır.... Serik halkının günübirlikler konusundaki duyarlılığı ulusal basında da hak ettiği yeri bulursa ancak o zaman bizim mağduriyetiniz ve haklılığımız tüm Türkiye'ye duyurulmuş olur...! BUNUN DA TEK BİR YOLU VARDIR.! Mevcut Serik Belediye Başkanı sn. Enver Aputkan’ın çıkıp tüm halkımıza seslenip  “ SERİK GÜNÜBİRLİKLERİNE SAHİP ÇIK...!” Diyerek  tüm Serik halkını  köylüyü, çiftçiyi, işçiyi, memuru,esnafı ve esnaf odalarını, sivil toplum kuruluşlarını , siyasi parti temsilcilerini ve basımımızı kısacası  bütün hemşehrilerimizi sahile davet ederek barış içinde, Serik'i tek vücut haline getirerek yapabilir...! Böyle bir oluşumda yer almaya, en önde bayrak taşımaya, Bu haklı davamızda mücadele etmeye, Serik ' in hakkı, Serik'in olsun diye, " Sahilime Dokunma..!" demeye HAZIRIM...! Böylece, Bu birlikteliği , Serik halkının hakkını savunma mücadelesini,  bu haklı haykırışı ulusal basın aracılığıyla tüm Türkiye  duyacak, Hükümetin ilgili birimleri duyacak...  Bakanlıktaki yetkililer hareketlenecek ve bu işin rantı peşinde olanlar geri adım atmak zorunda kalacaktır....! Bu hareketi , bu toplantıyı sn aputkan yapmalı ki , Bu işe siyasi emelleri için sahip çıkmaya çalışan dünün rantçıları,  embesili , ahlaksızları  bu işten kendilerine pay çıkaramasınlar...! Bu yolla Sn. Enver APUTKAN hem günübirliklerimize sahip çıkacak hem de hemşehrileriyle haklı bir mücadelede halkla birlikte hareket ederek halkın güvenini kazanacaktır...! Tabiki bu halk hareketi hiçbir yere ,  hiç kimseye zarar vermeden , hakaret etmeden zarar vermeden kimseye hakaret etmeden  , amacından uzaklaşmadan , barış içinde gerçekleştirimelidir...! Bir Serikli için belediye başkanının kim olduğu değil halkın yanında olması , halka hizmet etmesi  ve halkın haklarını koruması önemlidir.... Bugün en önemli paydamız , ortak noktamız ; Serik'imize ve sahillerimize sahip çıkmaktır....! En önemli gündemimiz budur...! Gün ; Serik için tek ses, tek vücut olma günüdür..! Gün , Serik 'in , Serikli'nin sesini duyurma günüdür...! Gün , #sahilimedokunma diye haykırma günüdür...! Hemşehrilerimin takdirlerine saygılarımla.... Serik Gönül İttifakı adına Har.Kad.Müh.Mehmet HABALI
Serik Belediye eski Başkanı Mehmet Habalı, günübirlik tesislerin yeniden halka kazandırılması için yerel basın ve siyasilerin tek vücut olmasının takdire şayan olduğuna dikkat çekerken, Serik günü birliklerin tek kazanılmasının yolunu gösterdi.

İşte Mehmet Habalı’nın basın açıklaması:

Günübirliklerin tekrar kazanılması için halkımızın, yerel basınımızın ve siyasilerin tek vücut olarak verdiği mücadele takdire şayandır..

Ancak,  Bu mücadele ,   yerel basında yer aldığı kadar ulusal basında da  yer alırsa ses getirir ve amacına ulaşır....

Serik halkının günübirlikler konusundaki duyarlılığı ulusal basında da hak ettiği yeri bulursa ancak o zaman bizim mağduriyetiniz ve haklılığımız tüm Türkiye'ye duyurulmuş olur...!

BUNUN DA TEK BİR YOLU VARDIR.!

Mevcut Serik Belediye Başkanı sn. Enver Aputkan’ın çıkıp tüm halkımıza seslenip

 “ SERİK GÜNÜBİRLİKLERİNE SAHİP ÇIK...!”

Diyerek  tüm Serik halkını  köylüyü, çiftçiyi, işçiyi, memuru,esnafı ve esnaf odalarını, sivil toplum kuruluşlarını , siyasi parti temsilcilerini ve basımımızı kısacası  bütün hemşehrilerimizi sahile davet ederek barış içinde, Serik'i tek vücut haline getirerek yapabilir...!

Böyle bir oluşumda yer almaya, en önde bayrak taşımaya, Bu haklı davamızda mücadele etmeye, Serik ' in hakkı, Serik'in olsun diye, " Sahilime Dokunma..!" demeye HAZIRIM...!

Böylece, Bu birlikteliği , Serik halkının hakkını savunma mücadelesini,  bu haklı haykırışı ulusal basın aracılığıyla tüm Türkiye  duyacak, Hükümetin ilgili birimleri duyacak...

 Bakanlıktaki yetkililer hareketlenecek ve bu işin rantı peşinde olanlar geri adım atmak zorunda kalacaktır....!

Bu hareketi , bu toplantıyı sn aputkan yapmalı ki , Bu işe siyasi emelleri için sahip çıkmaya çalışan dünün rantçıları,  embesili , ahlaksızları  bu işten kendilerine pay çıkaramasınlar...! Bu yolla Sn. Enver APUTKAN hem günübirliklerimize sahip çıkacak hem de hemşehrileriyle haklı bir mücadelede halkla birlikte hareket ederek halkın güvenini kazanacaktır...!

Tabiki bu halk hareketi hiçbir yere ,  hiç kimseye zarar vermeden , hakaret etmeden zarar vermeden kimseye hakaret etmeden  , amacından uzaklaşmadan , barış içinde gerçekleştirimelidir...!

Bir Serikli için belediye başkanının kim olduğu değil halkın yanında olması , halka hizmet etmesi  ve halkın haklarını koruması önemlidir....

Bugün en önemli paydamız , ortak noktamız ; Serik'imize ve sahillerimize sahip çıkmaktır....!

En önemli gündemimiz budur...!

Gün ; Serik için tek ses, tek vücut olma günüdür..!

Gün , Serik 'in , Serikli'nin sesini duyurma günüdür...!

Gün , #sahilimedokunma diye haykırma günüdür...!

Hemşehrilerimin takdirlerine saygılarımla....

Serik Gönül İttifakı adına

Har.Kad.Müh.Mehmet HABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.