HASTANE İNŞAATLARI KADERİNE TERK EDİLDİ ?

SAĞLIK 25.08.2022 - 12:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2225+ kez okundu.
 

HASTANE İNŞAATLARI KADERİNE TERK EDİLDİ ?

AKSUTV'nin gündeme getirdiği hastane inşaatı kaderine terk edilmiş durumda...

Aksu'da işte inşaatı devam etmeyen Aksu Devlet hastanesinin son durumu..!!   AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekili Mustafa Köse ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Meclis Üyelerinin geçtiğimiz gün Pınarlı Mahallesinde yaptıkları toplantıda en önemli konuşma Aksu Devlet Hastanesi ile ilgili oldu. AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Herkes Aksu Devlet Hastanesini bize soruyor, inşaat devam ediyor" sözü gündem olmuştu. İşte bizde Aksu Haber Tv olarak inşaat alanına gidip bu sözün doğru olup olmadığını gözler önüne seriyoruz ve takdiri de Aksu Halkına bırakıyoruz.   Aynı durum Alanya Emişbeleni hastane inşaatında da sözkonusu... Yüklenici firmanın ödenek yapılmadığı gerekçesi ile yapımı devam eden hastane inşaatını terk ettiği iddia ediliyor... Orman talan edildi... Harfiyat taşındı...
AKSUTV'nin gündeme getirdiği hastane inşaatı kaderine terk edilmiş durumda...
Aksu'da işte inşaatı devam etmeyen
Aksu Devlet hastanesinin son durumu..!!
 
AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekili Mustafa Köse ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Meclis Üyelerinin geçtiğimiz gün Pınarlı Mahallesinde yaptıkları toplantıda en önemli konuşma Aksu Devlet Hastanesi ile ilgili oldu. AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Herkes Aksu Devlet Hastanesini bize soruyor, inşaat devam ediyor" sözü gündem olmuştu. İşte bizde Aksu Haber Tv olarak inşaat alanına gidip bu sözün doğru olup olmadığını gözler önüne seriyoruz ve takdiri de Aksu Halkına bırakıyoruz.
 
Aynı durum Alanya Emişbeleni hastane inşaatında da sözkonusu... Yüklenici firmanın ödenek yapılmadığı gerekçesi ile yapımı devam eden hastane inşaatını terk ettiği iddia ediliyor...
Orman talan edildi... Harfiyat taşındı...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.