HAVADAN KARADAN TRAFİK DENETİMİ

ASAYİŞ 30.11.2023 - 13:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1733+ kez okundu.
 

HAVADAN KARADAN TRAFİK DENETİMİ

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce Havadan ve Karadan Özel Trafik Denetimleri Devam Ediyor

İlimizde trafik düzeni ve güvenliğinin devamının sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirerek, sürücülerde “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında ihlallerin önlenmesine yönelik olarak Antalya Karayolları üzerinde 1 haftalık havadan denetim (Helikopter-Drone) ve özel denetimler yapılmıştır. - Alkol Denetiminde; (2.958) - Motosiklet Denetiminde; (415) - Emniyet Kemeri Denetiminde; (7.121) - Yük Taşıyan Araçların Denetiminde; (5.498) - Şehirler arası ve şehir içi toplu taşımacılık yapan sürücülerin denetiminde; (485) sürücü kontrol edilmiş, - Helikopter/Drone Denetiminde; (170) sürücüye, - Radarla Hız Denetiminde; (110) sürücüye - Okul Servis Araçları Denetiminde; (4) sürücüye, - Şehirlerarası Otobüs Denetiminde; (1) sürücüye trafik idari para cezası uygulanmıştır.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce Havadan ve Karadan Özel Trafik Denetimleri Devam Ediyor
İlimizde trafik düzeni ve güvenliğinin devamının sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirerek, sürücülerde “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında ihlallerin önlenmesine yönelik olarak Antalya Karayolları üzerinde 1 haftalık havadan denetim (Helikopter-Drone) ve özel denetimler yapılmıştır.
- Alkol Denetiminde; (2.958)
- Motosiklet Denetiminde; (415)
- Emniyet Kemeri Denetiminde; (7.121)
- Yük Taşıyan Araçların Denetiminde; (5.498)
- Şehirler arası ve şehir içi toplu taşımacılık yapan sürücülerin denetiminde; (485) sürücü kontrol edilmiş,
- Helikopter/Drone Denetiminde; (170) sürücüye,
- Radarla Hız Denetiminde; (110) sürücüye
- Okul Servis Araçları Denetiminde; (4) sürücüye,
- Şehirlerarası Otobüs Denetiminde; (1) sürücüye trafik idari para cezası uygulanmıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.