İLK MAÇ İLK HEYECAN!

SPOR 02.03.2024 - 17:12, Güncelleme: 02.03.2024 - 17:12 1487+ kez okundu.
 

İLK MAÇ İLK HEYECAN!

Antalya U-12 yaş gurubunda mücadele eden Kemer Akademi Basket Takımı , ligin güçlü ekiplerinden Kumluca Basket Kulübünü evinde ağırladı.

Kemer Kapalı Spor Salonunda oynan maçta, Antalya Bölgesi hakemlerinden Almir Can Sınacı, Barış Karazor, Volkan Yıldız, Derya Yıldız ve Berna Uysal hakem beşlisi görev yaptı. U-12 liginde ilk maçına çıkan Kemer Akademi Basketbol Kulübü ilk periyotta 8-8 eşitliği yakalasa da daha tecrübeli Kumluca Basket takımı maçı 43-26 kazanarak Kemer’den galibiyetle evine dönmenin sevincini yaşarken, Kemer Akdemi Basketbolcuları galip takımı alkışlayarak centilmenlik örneği gösterdiler. Veliler ise her iki takımı da ayakta alkışlayarak moral verdiler.
Antalya U-12 yaş gurubunda mücadele eden Kemer Akademi Basket Takımı , ligin güçlü ekiplerinden Kumluca Basket Kulübünü evinde ağırladı.
Kemer Kapalı Spor Salonunda oynan maçta, Antalya Bölgesi hakemlerinden Almir Can Sınacı, Barış Karazor, Volkan Yıldız, Derya Yıldız ve Berna Uysal hakem beşlisi görev yaptı.
U-12 liginde ilk maçına çıkan Kemer Akademi Basketbol Kulübü ilk periyotta 8-8 eşitliği yakalasa da daha tecrübeli Kumluca Basket takımı maçı 43-26 kazanarak Kemer’den galibiyetle evine dönmenin sevincini yaşarken, Kemer Akdemi Basketbolcuları galip takımı alkışlayarak centilmenlik örneği gösterdiler.
Veliler ise her iki takımı da ayakta alkışlayarak moral verdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.