Saadet Partisi’nden ‘28 Şubat’ mesajı

SİYASET 27.02.2020 - 19:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1987+ kez okundu.
 

Saadet Partisi’nden ‘28 Şubat’ mesajı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 28 Şubat darbesinin yıl dönümü münasebetiyle basın açıklaması yaptız

Düzen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İçinde bulunduğumuz hafta, ülkemiz ve milletimiz açısından iki önemli tarihin yıl dönümüdür. Birisi 27 Şubat; Türkiye’nin milli ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına ve bütün insanlığa yeni bir ufuk açmış, yön çizmiş büyük bir liderin, Erbakan Hocamızın vefatının 9. Yıl dönümü. İkincisi ise 28 Şubat; Ülkenin geleceğine ipotek koymuş, bugünkü karmaşanın temelini atmış, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümü. Erbakan Hocamız şiar edindiği insan ive ahlaki meziyetleri ile bizim için sadece bir öğretmen, bir dost, bir ağabey değil bizim için büyük bir liderdi. Biz şahidiz ki Erbakan Hocamız hayatını ülkesi ve bütün insanlığın kurtuluşu için mücadeleye adamıştı. Allah kendisinden razı olsun, mekânı cennet olsun.”   İki temel sebep 28 Şubat’ın temelde iki sebebinin var olduğunu söyleyen Düzen, “Biri, rantiyecilere giden hortumun kesilerek, milletin hakkının millete aktarılması. Diğeri ise D-8’lerin kurulmasıdır. Bu politikalardan bir yandan rantiye, faiz lobisi rahatsız olurken bir yandan da rahatsız olan küresel çevreler olmuştur. Kısaca bu adımlardan sadece ülkemizdeki rantiyeciler değil küresel emperyalistler de rahatsızlık duymuştur. 28 Şubat’ta düşüncesinden dolayı gece yarısı insanların evleri basılıyor, sorgusuz sualsiz gözaltına alınıyordu. 28 Şubat’ın Türkiye açısından ağır sonuçları oldu. 28 Şubat’ta Türkiye’nin demokrasisi darbe aldı” şeklinde konuştu.  
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 28 Şubat darbesinin yıl dönümü münasebetiyle basın açıklaması yaptız

Düzen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İçinde bulunduğumuz hafta, ülkemiz ve milletimiz açısından iki önemli tarihin yıl dönümüdür. Birisi 27 Şubat; Türkiye’nin milli ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına ve bütün insanlığa yeni bir ufuk açmış, yön çizmiş büyük bir liderin, Erbakan Hocamızın vefatının 9. Yıl dönümü. İkincisi ise 28 Şubat; Ülkenin geleceğine ipotek koymuş, bugünkü karmaşanın temelini atmış, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümü. Erbakan Hocamız şiar edindiği insan ive ahlaki meziyetleri ile bizim için sadece bir öğretmen, bir dost, bir ağabey değil bizim için büyük bir liderdi. Biz şahidiz ki Erbakan Hocamız hayatını ülkesi ve bütün insanlığın kurtuluşu için mücadeleye adamıştı. Allah kendisinden razı olsun, mekânı cennet olsun.”
 
İki temel sebep
28 Şubat’ın temelde iki sebebinin var olduğunu söyleyen Düzen, “Biri, rantiyecilere giden hortumun kesilerek, milletin hakkının millete aktarılması. Diğeri ise D-8’lerin kurulmasıdır. Bu politikalardan bir yandan rantiye, faiz lobisi rahatsız olurken bir yandan da rahatsız olan küresel çevreler olmuştur. Kısaca bu adımlardan sadece ülkemizdeki rantiyeciler değil küresel emperyalistler de rahatsızlık duymuştur. 28 Şubat’ta düşüncesinden dolayı gece yarısı insanların evleri basılıyor, sorgusuz sualsiz gözaltına alınıyordu. 28 Şubat’ın Türkiye açısından ağır sonuçları oldu. 28 Şubat’ta Türkiye’nin demokrasisi darbe aldı” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.