Başkan Genç, Kepez içe örgütünü ağırladı

SİYASET 12.03.2020 - 16:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2443+ kez okundu.
 

Başkan Genç, Kepez içe örgütünü ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

21 Aralık’da yapılan 5’nci Kepez İlçe Olağan kongresinde Başkanlığa seçilen Önder Kurnaz ve Yönetim Kurulu üyelerini konuk eden Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. Kendisinin de Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kollarından geldiğini söyleyen Başkan Turgay Genç, CHP İlçe Örgütü’ne yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Başkan Turgay Genç’in çok iyi bir partili olduğunu söyleyerek, “Partimizin tabanından gelmiş, her kademesinde büyük özveriyle görev yapmış Belediye Başkanımız Turgay Genç bizler için çok iyi bir örnek. Hem bölgede yaptığı yatırımlar ve kazandırdıkları ölümsüz eserler hem de partimize ve bizlere verdiği destek nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

21 Aralık’da yapılan 5’nci Kepez İlçe Olağan kongresinde Başkanlığa seçilen Önder Kurnaz ve Yönetim Kurulu üyelerini konuk eden Başkan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. Kendisinin de Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kollarından geldiğini söyleyen Başkan Turgay Genç, CHP İlçe Örgütü’ne yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti.

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Başkan Turgay Genç’in çok iyi bir partili olduğunu söyleyerek, “Partimizin tabanından gelmiş, her kademesinde büyük özveriyle görev yapmış Belediye Başkanımız Turgay Genç bizler için çok iyi bir örnek. Hem bölgede yaptığı yatırımlar ve kazandırdıkları ölümsüz eserler hem de partimize ve bizlere verdiği destek nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.