Antalyaspor'a yeni başkan

SPOR 31.05.2021 - 22:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2472+ kez okundu.
 

Antalyaspor'a yeni başkan

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu, Mustafa Yılmaz’dan boşalan başkanlık koltuğuna Aziz Çetin’i seçti

Antalyaspor yeni başkanını seçti. 26 Mayıs’ta istifa eden Mustafa Yılmaz’ın yerine kulüp basın sözcüsü Aziz Çetin başkan oldu. Bugün Atillala Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplanan yönetim kurulu, Aziz Çetin’i başkan seçti. Başkanlık koltuğuna oturan Aziz Çetin, “Yönetimdeki aynı arkadaşlarla devam edeceğim” dedi. Ancak birkaç yöneticinin görevi bırakacağı öğrenilirken, daha önce futbol şube sorumlusu Aytaç Altay’ın istifa ettiği ve yönetim kurulunun Whatsapp grubundan çıktığı belirtildi. Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada şöyle denildi: Kamuoyuna; Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulumuz, Başkanımız Mustafa Yılmaz’ın görevden ayrılacağını açıklamasından sonra bugün bir toplantı yapmıştır. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde gerçekleştirilen toplantıda Av. Aziz Çetin’in Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak belirlenmesine, Mustafa Yılmaz’dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine Sami Güral’ın getirilmesine, Başkan Vekilliği görevinin ikiye çıkarılmasına ve Asbaşkan Sabri Gülel’in Başkan Vekili olarak görev almasına, Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Karabulut’un Asbaşkanlığa getirilmesine karar verilmiştir. Camiamıza ve spor kamuoyuna duyurulur.
Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu, Mustafa Yılmaz’dan boşalan başkanlık koltuğuna Aziz Çetin’i seçti

Antalyaspor yeni başkanını seçti. 26 Mayıs’ta istifa eden Mustafa Yılmaz’ın yerine kulüp basın sözcüsü Aziz Çetin başkan oldu. Bugün Atillala Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplanan yönetim kurulu, Aziz Çetin’i başkan seçti. Başkanlık koltuğuna oturan Aziz Çetin, “Yönetimdeki aynı arkadaşlarla devam edeceğim” dedi. Ancak birkaç yöneticinin görevi bırakacağı öğrenilirken, daha önce futbol şube sorumlusu Aytaç Altay’ın istifa ettiği ve yönetim kurulunun Whatsapp grubundan çıktığı belirtildi.

Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada şöyle denildi:
Kamuoyuna; Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulumuz, Başkanımız Mustafa Yılmaz’ın görevden ayrılacağını açıklamasından sonra bugün bir toplantı yapmıştır. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde gerçekleştirilen toplantıda Av. Aziz Çetin’in Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak belirlenmesine, Mustafa Yılmaz’dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine Sami Güral’ın getirilmesine, Başkan Vekilliği görevinin ikiye çıkarılmasına ve Asbaşkan Sabri Gülel’in Başkan Vekili olarak görev almasına, Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Karabulut’un Asbaşkanlığa getirilmesine karar verilmiştir.
Camiamıza ve spor kamuoyuna duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.