İYİ PARTİ ALANYA'DA BAYRAK KRİZİ PATLAK VERDİ...!

SİYASET 03.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2317+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ALANYA'DA BAYRAK KRİZİ PATLAK VERDİ...!

İYİ Partinin 5. yıl kuruluş yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk koyma töreninde bayrak krizi yaşandı... Yapılan organizasyonda yaşanan eksiklikler nedeniyle partililer büyük gösterdiler...

5.kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtı önünde üyelerini davet eden ilçe başkanı Alper Arıkan ve ekibi anma yıldönümünde istiklal marşı okutmayı ve tören alanında Türk bayrağı taşımayı unuttu.. Gazeteci Ersoy bakır moderatörlüğündeki halk meclisi programına katılan Rahmi Yavuz adlı iyi parti üyesi  bir kişi programa bağlanarak 'bayrak ve istiklal marşı okunmaması' olayını hem Facebook hem de programa bağlanarak anlatarak üzüntüsünü dile getirdi.. Olaya iyi partililer ve programa katılanlarda tepki gösterdi. İzleyicilerden bazıları Alper Arıkanın tören alanına zaten hakkındaki 1 milyon euro iddialarından dolayı gergin geldiğini tören alanına SMS göndererek davet ettiği için gelen bir kişiye senin buraya gelmen şık olmadı ayrıca seni ziyaret edeceğim diyerek tehditvari konuştuğunu söylediler.. Rahmi Yavuz adlı kişi telefonla yayına bağlanarak İstiklal marşı okunmaması üzerine teşkilatı aradığını ve genel merkezin talimatı böyle olduğu için okunmadı dediklerini kendisinin bunun üzerine genel merkezi aradığını ve sorduğunu onların da asla böyle bir genelgemiz yok olamaz da dediklerini söyledi.. Bu iddialardan sonra zaten 1 milyon euro ve seçim sonuç bilgilerinin ilçe teşkilatında değilde tosmurda ki lüks ofiste saklanması iddialarıyla çalkalanan iyi partinin istiklal marşı okunmaması ve bayrak taşınmaması olayına tepkisinin ne olacağı merak ediliyor.
İYİ Partinin 5. yıl kuruluş yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk koyma töreninde bayrak krizi yaşandı... Yapılan organizasyonda yaşanan eksiklikler nedeniyle partililer büyük gösterdiler...

5.kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtı önünde üyelerini davet eden ilçe başkanı Alper Arıkan ve ekibi anma yıldönümünde istiklal marşı okutmayı ve tören alanında Türk bayrağı taşımayı unuttu..

Gazeteci Ersoy bakır moderatörlüğündeki halk meclisi programına katılan Rahmi Yavuz adlı iyi parti üyesi  bir kişi programa bağlanarak 'bayrak ve istiklal marşı okunmaması' olayını hem Facebook hem de programa bağlanarak anlatarak üzüntüsünü dile getirdi.. Olaya iyi partililer ve programa katılanlarda tepki gösterdi.

İzleyicilerden bazıları Alper Arıkanın tören alanına zaten hakkındaki 1 milyon euro iddialarından dolayı gergin geldiğini tören alanına SMS göndererek davet ettiği için gelen bir kişiye senin buraya gelmen şık olmadı ayrıca seni ziyaret edeceğim diyerek tehditvari konuştuğunu söylediler..

Rahmi Yavuz adlı kişi telefonla yayına bağlanarak İstiklal marşı okunmaması üzerine teşkilatı aradığını ve genel merkezin talimatı böyle olduğu için okunmadı dediklerini kendisinin bunun üzerine genel merkezi aradığını ve sorduğunu onların da asla böyle bir genelgemiz yok olamaz da dediklerini söyledi..

Bu iddialardan sonra zaten 1 milyon euro ve seçim sonuç bilgilerinin ilçe teşkilatında değilde tosmurda ki lüks ofiste saklanması iddialarıyla çalkalanan iyi partinin istiklal marşı okunmaması ve bayrak taşınmaması olayına tepkisinin ne olacağı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.