KEMER AK PARTİ'DE İLK ADAY AÇIKLANDI

SİYASET 06.03.2020 - 23:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1684+ kez okundu.
 

KEMER AK PARTİ'DE İLK ADAY AÇIKLANDI

Kemer AK Parti ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Karadayı, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kemer ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Karadayı, gövdesi AK Parti'de aklı fikri başka yerde olanların derhal istifa edip partiye daha fazla zarar vermemesi gerekir dedi. Yıllardır aynı kişilerin onca başarısızlıklarına rağmen adeta koltuğa yapışırcasına bırakmadıklarına değinen karadayı liyakat sahibi insanların yönetimde yeralması gerektiğini söyledi. Mevcut ilçe başkanının Kemer'de sicili tartışıldığına değinen karadayı "Kemer'de AK Parti sadece bir kesimin akrabayı taallukat partisi haline getirilmiş. Rüşvet ve irtikaptan yargılanmış, insanların zerre kadar güven duymadığı bir şahsın, daha fazla koltuğu işgal etmesi, Kemer'de birileri tarafından AK Parti'nin özellikle başarısız olması istendiği anlamına gelir. Benim kuracağım yönetim kurulu ile Kemer'de AK Parti rüzgarı estirmeyi vaadediyorum. Kemer'in makus talihini kıracağız. Mevcut sistemi bertaraf etmek için AK Parti ilçe başkanlığına adayım." dedi.
Kemer AK Parti ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Karadayı, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kemer ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Karadayı, gövdesi AK Parti'de aklı fikri başka yerde olanların derhal istifa edip partiye daha fazla zarar vermemesi gerekir dedi.

Yıllardır aynı kişilerin onca başarısızlıklarına rağmen adeta koltuğa yapışırcasına bırakmadıklarına değinen karadayı liyakat sahibi insanların yönetimde yeralması gerektiğini söyledi. Mevcut ilçe başkanının Kemer'de sicili tartışıldığına değinen karadayı "Kemer'de AK Parti sadece bir kesimin akrabayı taallukat partisi haline getirilmiş. Rüşvet ve irtikaptan yargılanmış, insanların zerre kadar güven duymadığı bir şahsın, daha fazla koltuğu işgal etmesi, Kemer'de birileri tarafından AK Parti'nin özellikle başarısız olması istendiği anlamına gelir. Benim kuracağım yönetim kurulu ile Kemer'de AK Parti rüzgarı estirmeyi vaadediyorum. Kemer'in makus talihini kıracağız. Mevcut sistemi bertaraf etmek için AK Parti ilçe başkanlığına adayım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.