KEMER BASINI ATA'NIN HUZURUNDA

GÜNDEM 11.11.2023 - 21:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1983+ kez okundu.
 

KEMER BASINI ATA'NIN HUZURUNDA

MHP Kemer belediye başkan adayı adayı turizmci Hakan Tuncer'in organize ettiği Anıt Kabir ziyaretine Kemer basını ile birlikte katıldılar.

Antalya Kemer belediye başkan aday adayı turizmci Hakan Tuncer'in 10 Kasım Atatürk'ü anma programı kapsamında organize ettiği programa Kemer'de görev yapan basın mensupları ile birlikte katıldı.   Gazeteci Reşat Aydoğdu Ankara ziyaretiyle ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o paylaşım...  MUTLU VE HÜZÜNLÜ ZİYARET! 10 Kasım yaklaştıkça içimizdeki burukluğu daha da çok yaşıyoruz. 10 Kasım yaklaştıkça yüreğimiz yanıyor. İçimizdeki özlem büyüyor. Kemer’de görev yapan basın mensupları olarak MHP Kemer Belediye Başkan Aday adayı Hakan Tuncer önderliğinde Atamızı, o büyük lideri, o deha insanı özlemle andık ve anıyoruz. İşte bu özlemimizi bir nebze olsun gidermek için onun Kabrini “Anıtkabiri” ziyaret gerçekleştirdik. Orada bizler gibi bulunan Atatürk’ün kabrini ziyaret ederek Atamızı, hissetmeye çalıştık ve kurtuluş mücadelemizin planındaki müthiş zekayı sindirdik içimize. Sevgi dolu yüreğini, doğa ve insan sevgisini, halkçılığını, laikliğini, adaletini sindirdik. İçimizde inceden bir sızı. Nasıl anlatsak bilemedik içimizdeki özlemi. Biz Atatürk nesliyiz, biz onun izinde gideceğiz. Onu unutmadık, unutturmayacağız. Bizlere bu imkanı tanıyan bizi Ankara’da en iyi şekilde ağırlayan Kemer Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda MHP Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Tuncer’e binlerce teşekkürler!  
MHP Kemer belediye başkan adayı adayı turizmci Hakan Tuncer'in organize ettiği Anıt Kabir ziyaretine Kemer basını ile birlikte katıldılar.
Antalya Kemer belediye başkan aday adayı turizmci Hakan Tuncer'in 10 Kasım Atatürk'ü anma programı kapsamında organize ettiği programa Kemer'de görev yapan basın mensupları ile birlikte katıldı.
 
Gazeteci Reşat Aydoğdu Ankara ziyaretiyle ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı.
İşte o paylaşım... 
MUTLU VE HÜZÜNLÜ ZİYARET!
10 Kasım yaklaştıkça içimizdeki burukluğu daha da çok yaşıyoruz. 10 Kasım yaklaştıkça yüreğimiz yanıyor. İçimizdeki özlem büyüyor. Kemer’de görev yapan basın mensupları olarak MHP Kemer Belediye Başkan Aday adayı Hakan Tuncer önderliğinde Atamızı, o büyük lideri, o deha insanı özlemle andık ve anıyoruz. İşte bu özlemimizi bir nebze olsun gidermek için onun Kabrini “Anıtkabiri” ziyaret gerçekleştirdik. Orada bizler gibi bulunan Atatürk’ün kabrini ziyaret ederek Atamızı, hissetmeye çalıştık ve kurtuluş mücadelemizin planındaki müthiş zekayı sindirdik içimize. Sevgi dolu yüreğini, doğa ve insan sevgisini, halkçılığını, laikliğini, adaletini sindirdik. İçimizde inceden bir sızı. Nasıl anlatsak bilemedik içimizdeki özlemi. Biz Atatürk nesliyiz, biz onun izinde gideceğiz. Onu unutmadık, unutturmayacağız.
Bizlere bu imkanı tanıyan bizi Ankara’da en iyi şekilde ağırlayan Kemer Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda MHP Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Tuncer’e binlerce teşekkürler!
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.