KEMER'DE CAMİLER VE DURAKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

SAĞLIK 14.03.2020 - 00:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2732+ kez okundu.
 

KEMER'DE CAMİLER VE DURAKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun destekleriyle ilçemizde bulunan camiler, Kur’an kursları ve duraklar dezenfekte edilmeye başlandı.

CAMİLER VE DURAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı belediye olarak alınan tedbirlere başlanıldı. Başkan Topaloğlu, Kemer’de endişe verici bir durumun olmadığını belirterek, bugün itibariyle camilerde, Kur’an kursları ve duraklarda dezenfekte çalışmalarına başlanıldığını söyledi. Koronavirüse karşı alınan tedbirleri sıklaştıran belediye ekipleri, halkın sıkça bulunduğu camilerde ve duraklarda ilaçlama çalışması yaptı. İlçe genelindeki tüm cami ve duraklarda ilaçlama yapan belediye ekipleri, hafta sonu da resmi kurumlar ve okullarda dezenfekte çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Topaloğlu, “Koronavirüse karşı her türlü tedbiri alıyoruz. Bugün camilerde ve duraklarda dezenfekte çalışmalarına başladık. Hafta sonu da resmi kurumlarda ve okullarda ilaçlama işlemleri devam edecek. Halkımız hiçbir şeyden endişe etmesin. Belediye olarak önlemlerimizi alıyoruz. Herkes temizliğe dikkat etsin. Mümkün olduğunca tokalaşma ve sarılma olmasın.” diye konuştu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun destekleriyle ilçemizde bulunan camiler, Kur’an kursları ve duraklar dezenfekte edilmeye başlandı.

CAMİLER VE DURAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı belediye olarak alınan tedbirlere başlanıldı.

Başkan Topaloğlu, Kemer’de endişe verici bir durumun olmadığını belirterek, bugün itibariyle camilerde, Kur’an kursları ve duraklarda dezenfekte çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Koronavirüse karşı alınan tedbirleri sıklaştıran belediye ekipleri, halkın sıkça bulunduğu camilerde ve duraklarda ilaçlama çalışması yaptı.

İlçe genelindeki tüm cami ve duraklarda ilaçlama yapan belediye ekipleri, hafta sonu da resmi kurumlar ve okullarda dezenfekte çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Topaloğlu, “Koronavirüse karşı her türlü tedbiri alıyoruz. Bugün camilerde ve duraklarda dezenfekte çalışmalarına başladık. Hafta sonu da resmi kurumlarda ve okullarda ilaçlama işlemleri devam edecek. Halkımız hiçbir şeyden endişe etmesin. Belediye olarak önlemlerimizi alıyoruz. Herkes temizliğe dikkat etsin. Mümkün olduğunca tokalaşma ve sarılma olmasın.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.