Kemer’de fidan dikimi etkinliği

YAŞAM 11.11.2023 - 21:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2165+ kez okundu.
 

Kemer’de fidan dikimi etkinliği

Kemer’de fidan dikimi etkinliği

Kuzdere mahallesinde düzenlenen organizasyonda fidanları, Kaymakam Solmaz ve Başkan vekili Semih Top, Kemer’de bulunan öğrenciler, STK ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte toprakla buluşturdu. Etkinlik sırasında bir açıklama yapan Başkan Vekili Top, Kemer’in muhteşem doğası ile ön planda olan bir ilçe olduğunu belirterek, “Ne yazık ki ilçemizde hepimizin içini yakan, bizleri derinden etkileyen orman yangınları yaşadık. Bu acı olayların yeniden yaşanmamasını diliyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı vesilesi ile bu anlamlı etkinliğe imza atan herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Kemer’de fidan dikimi etkinliği
Kuzdere mahallesinde düzenlenen organizasyonda fidanları, Kaymakam Solmaz ve Başkan vekili Semih Top, Kemer’de bulunan öğrenciler, STK ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte toprakla buluşturdu.
Etkinlik sırasında bir açıklama yapan Başkan Vekili Top, Kemer’in muhteşem doğası ile ön planda olan bir ilçe olduğunu belirterek, “Ne yazık ki ilçemizde hepimizin içini yakan, bizleri derinden etkileyen orman yangınları yaşadık. Bu acı olayların yeniden yaşanmamasını diliyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı vesilesi ile bu anlamlı etkinliğe imza atan herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.