Kemer’in Kadınlarını Bir Kez Daha Alkışlıyoruz

YAŞAM 21.12.2023 - 14:29, Güncelleme: 21.12.2023 - 14:29 1377+ kez okundu.
 

Kemer’in Kadınlarını Bir Kez Daha Alkışlıyoruz

Alevi Bektaşi Derneğinde Ördükleri kazak, bere ve atkıları deprem bölgesindeki çocuklara hazırlıyorlar!

Kemer Alevi Bektaşi Kültür Derneğinde kadınlar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda kış ayında bir araya gelerek, depremzede ailelerin çocuklarına ulaştırmak üzere Kazak, Süet, çorap, bere ve atkı örüyorlar. Örgüleri, deprem bölgelerinde ki çadırlarda ve konteynır da kalan çocuklara ulaştırmak için çaba sarf ediyorlar Kemer’li kadınlar toplumda yine farkın-dalık oluşturmak ve el emeklerini depremzede çocuklara ulaştırmak amacıyla daha önce kendi aralarında kurdukları “el emeği göz nuru” emekleri ilgi görmüştü. Bu yıl da daha fazla emek sarf ederek, el emeği göz nuru Kazak, Süet, çorap, bere ve atkı, çorap gibi ürünlerin yanı sıra mağazalardan çocuklara Bot, çorap ve iç çamaşır ürünlerde gönderileceği. Kampanyaya katkı veren tüm kadınlara teşekkür eden Kemer Alevi Bektaşi Derneği Başkanlığı Kadınlar Dayanışma derneği üyesi ve iş yeri sahibi Bingül Yeter Kaplan; daha önce de böyle yardımlar yapmıştık. Gerçekten böyle bir dayanışma örneğidir bu. Kadınlarımız, örüyor, üretiyor. Ben de destek olmak istedim. Üreten kadını görüyorsunuz, seven kadını görüyorsunuz. Bu örgülerin hepsinde bir emek, bunun dışında şefkat var, faydalı olmanın da getirdiği mutluluk var. Örgülerin yanı sıra, Hayırsever insanların yardımıyla, Bot, iç çamaşır, kazak ve çeşitli kışlık kıyafetlerde göndereceğiz diye sözlerine devam eden Kaplan: Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim dedi.  Haber: Reşat AYDOĞDU
Alevi Bektaşi Derneğinde Ördükleri kazak, bere ve atkıları deprem bölgesindeki çocuklara hazırlıyorlar!
Kemer Alevi Bektaşi Kültür Derneğinde kadınlar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda kış ayında bir araya gelerek, depremzede ailelerin çocuklarına ulaştırmak üzere Kazak, Süet, çorap, bere ve atkı örüyorlar. Örgüleri, deprem bölgelerinde ki çadırlarda ve konteynır da kalan çocuklara ulaştırmak için çaba sarf ediyorlar
Kemer’li kadınlar toplumda yine farkın-dalık oluşturmak ve el emeklerini depremzede çocuklara ulaştırmak amacıyla daha önce kendi aralarında kurdukları “el emeği göz nuru” emekleri ilgi görmüştü. Bu yıl da daha fazla emek sarf ederek, el emeği göz nuru Kazak, Süet, çorap, bere ve atkı, çorap gibi ürünlerin yanı sıra mağazalardan çocuklara Bot, çorap ve iç çamaşır ürünlerde gönderileceği.
Kampanyaya katkı veren tüm kadınlara teşekkür eden Kemer Alevi Bektaşi Derneği Başkanlığı Kadınlar Dayanışma derneği üyesi ve iş yeri sahibi Bingül Yeter Kaplan; daha önce de böyle yardımlar yapmıştık. Gerçekten böyle bir dayanışma örneğidir bu. Kadınlarımız, örüyor, üretiyor. Ben de destek olmak istedim. Üreten kadını görüyorsunuz, seven kadını görüyorsunuz. Bu örgülerin hepsinde bir emek, bunun dışında şefkat var, faydalı olmanın da getirdiği mutluluk var. Örgülerin yanı sıra, Hayırsever insanların yardımıyla, Bot, iç çamaşır, kazak ve çeşitli kışlık kıyafetlerde göndereceğiz diye sözlerine devam eden Kaplan: Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim dedi.
 Haber: Reşat AYDOĞDU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.