Kemerli Kadınlar Çocuklar İçin Bir Daha Dedi

ÇOCUK 28.02.2024 - 21:31, Güncelleme: 28.02.2024 - 21:31 1410+ kez okundu.
 

Kemerli Kadınlar Çocuklar İçin Bir Daha Dedi

Kemer Alevi Bektaşi Kültür Derneğinde bir araya gelen kadınlar, depremzede ailelerin çocuklarına ulaştırmak üzere kazak, süet, çorap, bere ve atkı örüyor.

  Örülen kazak, süet, çorap, bere ve atkının yanı sıra yardım yapılacak okulun sınıf öğretmenleri ile görüşerek ayakkabılar ve botlar ile birlikte ders kitapları kırtasiyeler hazırlanarak yardım eden erkekler tarafından paketlenerek yola çıkarıldı. Bu sefer yardım Adıyaman Kömür Ortaokuluna! Kemerli kadınlar toplumda yine farkındalık oluşturmak ve el emeklerini depremzede çocuklara ulaştırmak amacıyla daha önce kendi aralarında kurdukları “el emeği göz nuru” emekleri ilgi görmüştü. Bu yıl da daha fazla emek sarf eden kadınlar, el emeği göz nuru ördükleri kazak, süet, çorap, bere ve atkı, çorap gibi ürünlerin yanı sıra hayırseverlerin destekleriyle alınan bot, çorap ve iç çamaşır ürünleri de deprem bölgesindeki çocuklara ulaştırmak için çaba sarf ederken, yardım sever erkekler ise paketleme işine yardım ettiler ve koliler kargoya verilmek üzere yola çıkarıldı. Kampanyaya katkı veren tüm kadınlara teşekkür eden Kemer Alevi Bektaşi Derneği Başkanlığı Kadınlar Dayanışma derneği üyesi Bingül Yeter Kaplan ve sinema sanatçısı Serpil Nur Abiral Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederiz. Dediler
Kemer Alevi Bektaşi Kültür Derneğinde bir araya gelen kadınlar, depremzede ailelerin çocuklarına ulaştırmak üzere kazak, süet, çorap, bere ve atkı örüyor.
 
Örülen kazak, süet, çorap, bere ve atkının yanı sıra yardım yapılacak okulun sınıf öğretmenleri ile görüşerek ayakkabılar ve botlar ile birlikte ders kitapları kırtasiyeler hazırlanarak yardım eden erkekler tarafından paketlenerek yola çıkarıldı.
Bu sefer yardım Adıyaman Kömür Ortaokuluna!
Kemerli kadınlar toplumda yine farkındalık oluşturmak ve el emeklerini depremzede çocuklara ulaştırmak amacıyla daha önce kendi aralarında kurdukları “el emeği göz nuru” emekleri ilgi görmüştü. Bu yıl da daha fazla emek sarf eden kadınlar, el emeği göz nuru ördükleri kazak, süet, çorap, bere ve atkı, çorap gibi ürünlerin yanı sıra hayırseverlerin destekleriyle alınan bot, çorap ve iç çamaşır ürünleri de deprem bölgesindeki çocuklara ulaştırmak için çaba sarf ederken, yardım sever erkekler ise paketleme işine yardım ettiler ve koliler kargoya verilmek üzere yola çıkarıldı.
Kampanyaya katkı veren tüm kadınlara teşekkür eden Kemer Alevi Bektaşi Derneği Başkanlığı Kadınlar Dayanışma derneği üyesi Bingül Yeter Kaplan ve sinema sanatçısı Serpil Nur Abiral Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederiz. Dediler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.