"KİM BU MEHMET ŞAHİN 2"

GÜNDEM 27.12.2023 - 23:29, Güncelleme: 27.12.2023 - 23:51 3298+ kez okundu.
 

"KİM BU MEHMET ŞAHİN 2"

Yerel seçim sürecinde kurumları etkisi altına almaya çalışan bu şahıs ne yapmaya çalışıyor...

“Kim Bu Mehmet Şahin? “ haberimizden sonra Mehmet Şahin epey bir süre kamu kurumlarının kapısından içeri girememişti.. Bakan Beyde kendisiyle epeydir görüntü vermiyordu. (Burada küçük samimi bir tavsiyem olacak kardeşiniz Aydın Çavuşoğlu Mehmet Şahinin de ortağı olduğu Maya Alanya’nın resmi ortağı olarak halen şirketin internet sitesinde yer alıyor. Biliyorsun Seni seviyoruz Sayın Bakanım) Mehmet Şahin adaylığı kapar kapmaz hemen ziyaretlere başladı. Bütün kamu kurumlarını tek tek ziyaret etti. Sahi amacı neydi? Nüfus ilçe müdürüne, Tarım ilçe müdürüne projelerini anlatıp oylarını mı istedi? Tabi ki hayır. Yapılan ziyaretlerin tamamı Mehmet Şahin için önemli olan 3 ziyareti kamufle etmek için yapılmıştı. Bu önemli ziyaretlerden ilki Alanya Belediyesine yapıldı. Bir kaç gün önce İncekumda kendisine yaptırdığı dronelarla çektirdiği “muhteşem” karşılamada kürsüden tonla laf söylediği Adem Murat Yücele nezaket ziyareti yaptı. Yerseniz. Diğer ikisi ise uzun zamandır fazla gezeleyemediği Alanya Adliyesi ve Alanya Emniyet Müdürlüğüne yapılan ziyaretlerdi. Fetönün en etkili olduğu dönemlerden alışkanlığıdır kendisinin daha önceki yazılarımızda da anlattığımız üzere geleni gideni hemen ablukaya alır, yönlendirmeye çalışır yapamazsa ayağını kaydırır. Son süreçte kimliksiz kalınca adliyede ve emniyette gezeleyemez olmuştu. Uğruna kamyonlarla para taşıdığı iddia edilen Belediye Başkan Adaylığı kimliğine kavuşur kavuşmaz fotoğrafçısını da yanına alıp soluğu emniyette adliyede almış. Sayın Başsavcı ve Sayın Emniyet Müdürünün nezaketen ziyaretleri kabul ettiğinden bir şüphemiz yok fakat bu şehrin bir hafızası var. Geçtiğimiz yıllarda adliye ve emniyet bu adamın sancılarını yaşadı. Mehmet Şahin topu attı idmanlı gazete patronu hemen tuttu. Ertesi gün Mehmet Şahin’in Sayın Başsavcıyla resmi manşetten girilmiş. Gerek var mıydı? Devlet aklıyla bakarsak yoktu. Kurumlar seçim çalışması yapmak için uygun yerler değildir. Hele adliyeler hiç değildir. Kurum yetkililerinin niyetinin halis olduğundan şüphemiz yok ama adam parti logosuyla devlet memurlarının resimlerini paylaşmaktan geri kalmıyor. Ah Meral Abla vah Meral Abla sana söylediler bu adamı aday yapma dediler. Dosyalar getirdiler. Kimseyi dinlemedin. Devlet erkanı ne yapsın? Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Sürçü lisan ettiysek affola. Kalın sağlıcakla.   https://www.gazeteakdeniz.com.tr/haber-kim-bu-mehmet-sahin-9496-haberi
Yerel seçim sürecinde kurumları etkisi altına almaya çalışan bu şahıs ne yapmaya çalışıyor...
“Kim Bu Mehmet Şahin? “ haberimizden sonra Mehmet Şahin epey bir süre kamu kurumlarının kapısından içeri girememişti.. Bakan Beyde kendisiyle epeydir görüntü vermiyordu. (Burada küçük samimi bir tavsiyem olacak kardeşiniz Aydın Çavuşoğlu Mehmet Şahinin de ortağı olduğu Maya Alanya’nın resmi ortağı olarak halen şirketin internet sitesinde yer alıyor. Biliyorsun Seni seviyoruz Sayın Bakanım)
Mehmet Şahin adaylığı kapar kapmaz hemen ziyaretlere başladı. Bütün kamu kurumlarını tek tek ziyaret etti. Sahi amacı neydi? Nüfus ilçe müdürüne, Tarım ilçe müdürüne projelerini anlatıp oylarını mı istedi? Tabi ki hayır. Yapılan ziyaretlerin tamamı Mehmet Şahin için önemli olan 3 ziyareti kamufle etmek için yapılmıştı.
Bu önemli ziyaretlerden ilki Alanya Belediyesine yapıldı. Bir kaç gün önce İncekumda kendisine yaptırdığı dronelarla çektirdiği “muhteşem” karşılamada kürsüden tonla laf söylediği Adem Murat Yücele nezaket ziyareti yaptı. Yerseniz.
Diğer ikisi ise uzun zamandır fazla gezeleyemediği Alanya Adliyesi ve Alanya Emniyet Müdürlüğüne yapılan ziyaretlerdi. Fetönün en etkili olduğu dönemlerden alışkanlığıdır kendisinin daha önceki yazılarımızda da anlattığımız üzere geleni gideni hemen ablukaya alır, yönlendirmeye çalışır yapamazsa ayağını kaydırır. Son süreçte kimliksiz kalınca adliyede ve emniyette gezeleyemez olmuştu. Uğruna kamyonlarla para taşıdığı iddia edilen Belediye Başkan Adaylığı kimliğine kavuşur kavuşmaz fotoğrafçısını da yanına alıp soluğu emniyette adliyede almış.
Sayın Başsavcı ve Sayın Emniyet Müdürünün nezaketen ziyaretleri kabul ettiğinden bir şüphemiz yok fakat bu şehrin bir hafızası var. Geçtiğimiz yıllarda adliye ve emniyet bu adamın sancılarını yaşadı.
Mehmet Şahin topu attı idmanlı gazete patronu hemen tuttu. Ertesi gün Mehmet Şahin’in Sayın Başsavcıyla resmi manşetten girilmiş. Gerek var mıydı? Devlet aklıyla bakarsak yoktu.
Kurumlar seçim çalışması yapmak için uygun yerler değildir. Hele adliyeler hiç değildir. Kurum yetkililerinin niyetinin halis olduğundan şüphemiz yok ama adam parti logosuyla devlet memurlarının resimlerini paylaşmaktan geri kalmıyor.
Ah Meral Abla vah Meral Abla sana söylediler bu adamı aday yapma dediler. Dosyalar getirdiler. Kimseyi dinlemedin. Devlet erkanı ne yapsın? Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Sürçü lisan ettiysek affola. Kalın sağlıcakla.
 
https://www.gazeteakdeniz.com.tr/haber-kim-bu-mehmet-sahin-9496-haberi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.