KORSAN 103 TAKSİYE SUÇÜSTÜ

ASAYİŞ 16.01.2024 - 21:55, Güncelleme: 16.01.2024 - 22:16 1360+ kez okundu.
 

KORSAN 103 TAKSİYE SUÇÜSTÜ

Antalya Emniyeti Korsan taksiler ile mücadele etmeye devam ediyor...

  İlimiz genelinde “Korsan Taşımacılık” ile mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince yapılan çalışmalarda; *01-15 Ocak 2024 tarihleri arasında* “Korsan Taşımacılık” yaptığı tespit edilen toplam *(103) araç sürücüsüne* 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek2/3 maddesi gereğince işlem yapılarak araçlar trafikten men edilmiş, G-87 tahdit kodu ile aranan (1) şahıs yakalanmış, YTS sorgusu yapılan yabancı uyruklu (5) şahıs İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlarken “Korsan Taşımacılık” yaparak Devleti vergi yönünden zarara uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik yapmış olduğumuz çalışmalarımız da aynı kararlılıkla devam edecektir.
Antalya Emniyeti Korsan taksiler ile mücadele etmeye devam ediyor...
 
İlimiz genelinde “Korsan Taşımacılık” ile mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince yapılan çalışmalarda;
*01-15 Ocak 2024 tarihleri arasında* “Korsan Taşımacılık” yaptığı tespit edilen toplam *(103) araç sürücüsüne* 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek2/3 maddesi gereğince işlem yapılarak araçlar trafikten men edilmiş, G-87 tahdit kodu ile aranan (1) şahıs yakalanmış, YTS sorgusu yapılan yabancı uyruklu (5) şahıs İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlarken “Korsan Taşımacılık” yaparak Devleti vergi yönünden zarara uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik yapmış olduğumuz çalışmalarımız da aynı kararlılıkla devam edecektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.