Korsan taksilere karşı davalar açıldı

YAŞAM 12.12.2023 - 23:04, Güncelleme: 12.12.2023 - 23:11 1712+ kez okundu.
 

Korsan taksilere karşı davalar açıldı

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan; esnafın ekmeğine sahip çıktığını öne süren eski yönetimin sınırlarını küçülttüğü taksi durakları ile ilgili işleme karşı açtıkları davayı kazandıklarını, korsan taksiyle mücadele kapsamında ise Martı TAG'a karşı haksız rekabetin tespiti ve erişim engeli tedbiri talepli davalarının devam ettiğini duyurdu.

Haber: Şükrü AĞIRMAN Sosyal medya hesabından açıklama yapan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan 'aynen' şu ifadelere yer verdi: "Değerli Esnaf Dostlarım; Esnafın Ekmeğine Sahip Çıktığını Söyleyen Eski Yönetimden Kişiler Başkanlıktan Ayrı Kaldığımız Dönemde Varsak Siteler, Hürriyet, Uncalı Ve Sur Taksi Duraklarımızın Sınırlarını Gizli Kapılar Ardında Ve Gizli Anlaşmalar İle Bölerek, Sınır Alanlarının Yarı Oranında Budandığı Tarafımızca Tespit Edilmişti. Odanın Bu Haksız Ve Hukuksuz İşlemine Karşı Açmış Olduğumuz İdari Dava Süreçleri Tamamlanarak, Davalar Danıştay Tarafından Onanmıştır. O Dönem Nasıl Esnafımızın Yanında Olduysak Şimdide Yanındayız. KORSANLA MÜCADELE KAPSAMINDA, Martıtag'a Karşı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanımız Sn. Eyüp Aksu İle Birlikte Koordineli Şekilde, Antalya Şoförler Ve Otomobilciler Odası Tarafından HAKSIZ REKABETİN TESPİTİ VE ERİŞİM ENGELİ TEDBİRİ TALEPLİ AÇTIĞIMIZ DAVAMIZ DEVAM ETMEKTEDİR. Korsana, Haksızlığa Ve Hukuksuzluğa Karşı Hukuk Mücadelemiz Sonuna Kadar Sürecektir. Hukuki Süreçte Tek Muhatap Odamızdır, Cumhuriyet Savcılığına Göz Boyama Amacıyla Yapılan Kişisel Başvurular Savcılık Tarafından Dikkate Alınmamaktadır. Sonuç Alınabilecek Mahkeme Asliye Ticaret Mahkemeleridir. Esnafımıza Hayırlı Olması Dileklerimle... Tüm esnafımıza kazasız belasız bol kazançlı, sağlık dolu günler diliyorum."
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan; esnafın ekmeğine sahip çıktığını öne süren eski yönetimin sınırlarını küçülttüğü taksi durakları ile ilgili işleme karşı açtıkları davayı kazandıklarını, korsan taksiyle mücadele kapsamında ise Martı TAG'a karşı haksız rekabetin tespiti ve erişim engeli tedbiri talepli davalarının devam ettiğini duyurdu.

Haber: Şükrü AĞIRMAN

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan 'aynen' şu ifadelere yer verdi: "Değerli Esnaf Dostlarım; Esnafın Ekmeğine Sahip Çıktığını Söyleyen Eski Yönetimden Kişiler Başkanlıktan Ayrı Kaldığımız Dönemde Varsak Siteler, Hürriyet, Uncalı Ve Sur Taksi Duraklarımızın Sınırlarını Gizli Kapılar Ardında Ve Gizli Anlaşmalar İle Bölerek, Sınır Alanlarının Yarı Oranında Budandığı Tarafımızca Tespit Edilmişti. Odanın Bu Haksız Ve Hukuksuz İşlemine Karşı Açmış Olduğumuz İdari Dava Süreçleri Tamamlanarak, Davalar Danıştay Tarafından Onanmıştır. O Dönem Nasıl Esnafımızın Yanında Olduysak Şimdide Yanındayız. KORSANLA MÜCADELE KAPSAMINDA, Martıtag'a Karşı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanımız Sn. Eyüp Aksu İle Birlikte Koordineli Şekilde, Antalya Şoförler Ve Otomobilciler Odası Tarafından HAKSIZ REKABETİN TESPİTİ VE ERİŞİM ENGELİ TEDBİRİ TALEPLİ AÇTIĞIMIZ DAVAMIZ DEVAM ETMEKTEDİR. Korsana, Haksızlığa Ve Hukuksuzluğa Karşı Hukuk Mücadelemiz Sonuna Kadar Sürecektir. Hukuki Süreçte Tek Muhatap Odamızdır, Cumhuriyet Savcılığına Göz Boyama Amacıyla Yapılan Kişisel Başvurular Savcılık Tarafından Dikkate Alınmamaktadır. Sonuç Alınabilecek Mahkeme Asliye Ticaret Mahkemeleridir. Esnafımıza Hayırlı Olması Dileklerimle... Tüm esnafımıza kazasız belasız bol kazançlı, sağlık dolu günler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.