MANAVGAT, ALANYA, BODRUM, MARMARİS, MİLAS, DİDİM, KÜTAHYA, MERSİN, ADANA, OSMANİYE, KOCAELİ, KAYSERİ , KİLİS YANIYOR BU BİR OPERASYONDUR

29.07.2021 - 15:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2159+ kez okundu.
 

MANAVGAT, ALANYA, BODRUM, MARMARİS, MİLAS, DİDİM, KÜTAHYA, MERSİN, ADANA, OSMANİYE, KOCAELİ, KAYSERİ , KİLİS YANIYOR BU BİR OPERASYONDUR

Dün Manavgat'ta dört yerde birden aynı anda başlatılan yangın, Mersin, Adana, Karaman, Marmaris Bodrum, Didim , Kocaeli, Kayseri ve Kütahya'da da başlatıldı. Kamuoyu bunun bir operasyon olduğu konusunda hemfikir.

son dakika haberine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Dün Manavgat'ta dört yerde birden aynı anda başlatılan yangın, Mersin, Karaman, Bodrum, Didim ve Kütahya'da da başlatıldı. Kamuoyu bunun bir operasyon olduğu konusunda hemfikir.  Son dakika haberine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. AYDIN DİDİM'DE DE YANGIN Gelen bir başka son dakika haberine göre; Aydın'ın Didim ilçesinde ormanlık bir alanda da yangın çıktı. Marmaris'in ardından Bodrum'un Güvercinlik bölgesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Yangın hızla büyürken, Aydın'ın Didim ilçesinden de benzer bir yangın haberi geldi. Alevlere müdahale başladı. Alanya'da da bir yangın başladığı, yangın nedeniyle paraşüt etkinliklerinin durdurulduğu bildiriliyor. İşte son dakika haberinin detayları... Bodrum ve Aydın'dan da kötü haber geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alandan dumanlar yükseldi. Yangına hızla müdahale başladı. Aydın'ın da Didim ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Orman Genel Müdürlüğü arazözleri ve itfaiye ekiplerini bölgeye sevk etti.  
Dün Manavgat'ta dört yerde birden aynı anda başlatılan yangın, Mersin, Adana, Karaman, Marmaris Bodrum, Didim , Kocaeli, Kayseri ve Kütahya'da da başlatıldı. Kamuoyu bunun bir operasyon olduğu konusunda hemfikir.

son dakika haberine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Dün Manavgat'ta dört yerde birden aynı anda başlatılan yangın, Mersin, Karaman, Bodrum, Didim ve Kütahya'da da başlatıldı. Kamuoyu bunun bir operasyon olduğu konusunda hemfikir. 

Son dakika haberine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

AYDIN DİDİM'DE DE YANGIN

Gelen bir başka son dakika haberine göre; Aydın'ın Didim ilçesinde ormanlık bir alanda da yangın çıktı.

Marmaris'in ardından Bodrum'un Güvercinlik bölgesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Yangın hızla büyürken, Aydın'ın Didim ilçesinden de benzer bir yangın haberi geldi. Alevlere müdahale başladı. Alanya'da da bir yangın başladığı, yangın nedeniyle paraşüt etkinliklerinin durdurulduğu bildiriliyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Bodrum ve Aydın'dan da kötü haber geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormanlık alandan dumanlar yükseldi. Yangına hızla müdahale başladı. Aydın'ın da Didim ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Orman Genel Müdürlüğü arazözleri ve itfaiye ekiplerini bölgeye sevk etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.