MEHMET ALİ ALKAN TAHLİYE OLDU

ASAYİŞ 06.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2327+ kez okundu.
 

MEHMET ALİ ALKAN TAHLİYE OLDU

Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Mehmet Ali Alkan’a tahliye kararı çıktı

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Mehmet Ali Alkan hakkında düzenlenen iddianame ile bir süredir tutuklu yargulanıyordu. Bugün Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılamasında mahmekeme başkanı tarafından tutuksuz yargılanmasına karar verildi.  Tahliye kararı başkan ve yakınları tarafından sevinçle karşılanırken başkan Mehmet Alkan "nerede kalmıştık. yakında seçime hazır olun." mesajı verdiği öğrenildi. 
Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Mehmet Ali Alkan’a tahliye kararı çıktı

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Mehmet Ali Alkan hakkında düzenlenen iddianame ile bir süredir tutuklu yargulanıyordu. Bugün Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılamasında mahmekeme başkanı tarafından tutuksuz yargılanmasına karar verildi. 

Tahliye kararı başkan ve yakınları tarafından sevinçle karşılanırken başkan Mehmet Alkan "nerede kalmıştık. yakında seçime hazır olun." mesajı verdiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.