SERİK BU OLAYLA ÇALKALANIYOR...!

ASAYİŞ 11.11.2023 - 20:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1410+ kez okundu.
 

SERİK BU OLAYLA ÇALKALANIYOR...!

Antalya’nın Serik İlçesi ile ilgili ortaya atılan iddialar ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Milletvekilinin yeğeni belediye personeline rüşvet verdi.

Antalya’nın Serik İlçesi bu iddia ile çalkalanıyor. Antalya’da yayın yapan haberimizvar.net sitesi tarafından belgeleri ile birlikte yayınlanan haberde yer alan iddialar şaşkınlık yarattı. Bu iddiaya göre Serik Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in kuzeni Hilmi Çelik’in Serik Belediyesi’nde görevli Avukat Mustafa Gönül’e 200 bin dolar rüşvet verdiği ileri sürüldü. Haber şöyle: “Serik Belediye personelinin dahil olduğu Belek Kadriye Mahallesi’nde yaşanan imar yolsuzluğuyla ilgili Serik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış ardından da belediyede meclis üyelerinden oluşan araştırma komisyonu oluşturulmuştu. Herkesin birbirini suçladığı ve her ay belediye meclisinde gündeme gelen yolsuzluk iddialarıyla ilgili son perde yaşandı. Belediye yolsuzluk araştırma komisyonuna ifade veren mülk sahibi ile belediye arasında takipçilik yapan Milletvekili Kemal Çelik’in amcaoğlu Hilmi Çelik, imar yolsuzluğuyla ilgili belgelerin oluşturulmasında yardımcı olan belediye personeli ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın Avukatı Mustafa Gönül’e 200 bin dolar elden nakit verdiğini itiraf etti. Aynı komisyona ifade veren, rüşvet almakla suçlanan Avukat Mustafa Gönül ise, “Hilmi Çelik bana kendimi de, belediyeyi de yakacağım. Gerekirse amcaoğlu olan Antalya Milletvekili Kemal Çelik’i devreye sokarak bunların ne kadar inşaatı varsa yıktırırım. Herkes benim dediğime gelecek. Benim 800 dolar alacağım var. Benim paramı vermeden Serik’te ben onlara iş yaptırmam” diye ifade verdi. Gönül, iş takipçiliği yapmadığını ve kimseden de para almadığını belirterek, kendini savundu. Söz konusu yolsuzluğun yapıldığı iddia edilen ülkün sahibi İran asıllı Behzat Abdolrahimi ise, Vekil Çelik’in yeğeni Hilmi Çelik’in iş takipçiliği yaptığını kendisinden 800 bin dolar istediğini ancak kabul etmeyince inşaatlarına polis, zabıta ve SGK görevlilerinin sürekli baskın yaptığını söyledi. Söz konusu ifadeler Serik Belediyesi Kasım ayı Meclisi’nde de gündeme taşındı. Kaynak : Antalyagündem Gazetesi
Antalya’nın Serik İlçesi ile ilgili ortaya atılan iddialar ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Milletvekilinin yeğeni belediye personeline rüşvet verdi.

Antalya’nın Serik İlçesi bu iddia ile çalkalanıyor. Antalya’da yayın yapan haberimizvar.net sitesi tarafından belgeleri ile birlikte yayınlanan haberde yer alan iddialar şaşkınlık yarattı. Bu iddiaya göre Serik Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in kuzeni Hilmi Çelik’in Serik Belediyesi’nde görevli Avukat Mustafa Gönül’e 200 bin dolar rüşvet verdiği ileri sürüldü.

Haber şöyle:

“Serik Belediye personelinin dahil olduğu Belek Kadriye Mahallesi’nde yaşanan imar yolsuzluğuyla ilgili Serik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış ardından da belediyede meclis üyelerinden oluşan araştırma komisyonu oluşturulmuştu.

Herkesin birbirini suçladığı ve her ay belediye meclisinde gündeme gelen yolsuzluk iddialarıyla ilgili son perde yaşandı. Belediye yolsuzluk araştırma komisyonuna ifade veren mülk sahibi ile belediye arasında takipçilik yapan Milletvekili Kemal Çelik’in amcaoğlu Hilmi Çelik, imar yolsuzluğuyla ilgili belgelerin oluşturulmasında yardımcı olan belediye personeli ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın Avukatı Mustafa Gönül’e 200 bin dolar elden nakit verdiğini itiraf etti.

Aynı komisyona ifade veren, rüşvet almakla suçlanan Avukat Mustafa Gönül ise, “Hilmi Çelik bana kendimi de, belediyeyi de yakacağım. Gerekirse amcaoğlu olan Antalya Milletvekili Kemal Çelik’i devreye sokarak bunların ne kadar inşaatı varsa yıktırırım.

Herkes benim dediğime gelecek. Benim 800 dolar alacağım var. Benim paramı vermeden Serik’te ben onlara iş yaptırmam” diye ifade verdi. Gönül, iş takipçiliği yapmadığını ve kimseden de para almadığını belirterek, kendini savundu.

Söz konusu yolsuzluğun yapıldığı iddia edilen ülkün sahibi İran asıllı Behzat Abdolrahimi ise, Vekil Çelik’in yeğeni Hilmi Çelik’in iş takipçiliği yaptığını kendisinden 800 bin dolar istediğini ancak kabul etmeyince inşaatlarına polis, zabıta ve SGK görevlilerinin sürekli baskın yaptığını söyledi. Söz konusu ifadeler Serik Belediyesi Kasım ayı Meclisi’nde de gündeme taşındı.

Kaynak : Antalyagündem Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.