TAMER TUNA "TAKIMDAN MEMNUNUM"

SPOR 19.09.2020 - 23:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1624+ kez okundu.
 

TAMER TUNA "TAKIMDAN MEMNUNUM"

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada: "İlk yarı istediğimiz şeyi yaparak devam ettik. Topu Beşiktaş'a bırakmak istedik ama çok izin verdik gibi oldu. Kontrolü iyi yapabiliyoruz. Topa sahip olduğumuzda o kadar yararlanabileceğimiz zaaflar vardı ki onları değerlendiremedik. Gökdeniz'i ayrıca tebrik ederim. Ben de kenar mahallelerden geldim. Oyun özelliği ve gol atmış olması beni memnun etti. Büyük potansiyeli var ancak erken konuşmamak lazım. Podolski'nin Nuri ile iletişimi, onun dışında top tekniği yüksek oyuncuların yaptığı güzeldi. İkinci golü yemediğimizde kazanabileceğimizi oyun bize gösterdi. Bugün buradan 1 puan kazandık. Göreve başladıktan sonra hiç deplasmanda yenilmemiştik. Bugün bu alışkanlığın da enerjisi vardı. Takımımdan memnunum." dedi.
ANTALYASPOR Teknik Direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada:

"İlk yarı istediğimiz şeyi yaparak devam ettik. Topu Beşiktaş'a bırakmak istedik ama çok izin verdik gibi oldu. Kontrolü iyi yapabiliyoruz. Topa sahip olduğumuzda o kadar yararlanabileceğimiz zaaflar vardı ki onları değerlendiremedik. Gökdeniz'i ayrıca tebrik ederim. Ben de kenar mahallelerden geldim. Oyun özelliği ve gol atmış olması beni memnun etti. Büyük potansiyeli var ancak erken konuşmamak lazım. Podolski'nin Nuri ile iletişimi, onun dışında top tekniği yüksek oyuncuların yaptığı güzeldi. İkinci golü yemediğimizde kazanabileceğimizi oyun bize gösterdi. Bugün buradan 1 puan kazandık. Göreve başladıktan sonra hiç deplasmanda yenilmemiştik. Bugün bu alışkanlığın da enerjisi vardı. Takımımdan memnunum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.