Tayfur, AKP'li Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundu

SİYASET 04.07.2020 - 22:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1925+ kez okundu.
 

Tayfur, AKP'li Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundu

AKP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Hamza Gönenç'in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer siyasilere yönelik yaptırdığı iddia edilen montajlı fotoğraf tepki toplarken, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, AKP’li Belediye Meclis Üyesi Hamza Gönenç’in yaptırdığı iddia edilen ve Genel Başkanları Meral Akşener’in de içerisinde bulunduğu siyasilerle alakalı montajlı fotoğraf sonrasında Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundu. Ülkenin hassas bir süreçten geçtiğini, milli hassasiyetlerin bir kenara atılıp İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılan alçakça saldırı karşısında sessiz kalmayacağını ifade eden İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Tayfur, AKP’li meclis üyesinin yaptığı saldırıyı ‘ahlaksızca’ bulduğunu söyledi. İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Başkan Tayfur, şu açıklamalara yer verdi: 1-      Ak Parti Küçükçekmece meclis Üyesi Hamza GÖNENÇ, kendisine ait Facebook sayfasından MÜVEKKİLİN Muratpaşa İlçe Başkanlığını yaptığı partiye yönelik paylaşımları ile HAKARET SUÇUNU işlemiştir. 2-      İYİ Parti; Türk siyasetinde, kurulduğundan beri terör örgütlerine karşı net tavrı olan, tüm vatandaşlarımıza kapılarına sonuna kadar açarken, Türk devletine ve bayrağına karşı olan herkesi kırmızı çizgisi kabul eden bir partidir. İYİ Parti’nin, Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’in terör örgütü üyelerinin fotoshop uygulamasıyla bir araya getirildiği bir resimde yer alması tüm İYİ Parti camiasını derinden üzmüştür. Bu fotoshop İYİ Parti’ye gönül vermiş milyonlarca insanı üzdüğü gibi, sağduyulu bir çok vatandaşın da tepkisini çekmiştir. 3-      Şüpheli Ak Parti Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlak dışı bu paylaşımı ile İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e alenen hakaret ettiği aşikardır. Ve yine şüphelinin paylaşımının başlığında yazdığı “BUNLARI VE SEVENLERİNİ AHİRETTEDE AYIRMA…” ibaresi ile aynı hakareti sevenlerine ve yol arkadaşlarına karşı da işlemiştir. Şüpheli bu suçu, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e karşı alenen işlenmesinin yanında, İYİ Parti’nin kuruluşundan beri Sn. Genel Başkanın yanında olan ve onu destekleyip seven biri olan şahsım aleyhine de zımni hakaret suçunu (ima yoluyla) işlemiştir. Öyle ki, terör örgütlerine karşı olan ve bunu her platformda dile getiren bir vatandaşım.
AKP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Hamza Gönenç'in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer siyasilere yönelik yaptırdığı iddia edilen montajlı fotoğraf tepki toplarken, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, AKP’li Belediye Meclis Üyesi Hamza Gönenç’in yaptırdığı iddia edilen ve Genel Başkanları Meral Akşener’in de içerisinde bulunduğu siyasilerle alakalı montajlı fotoğraf sonrasında Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundu. Ülkenin hassas bir süreçten geçtiğini, milli hassasiyetlerin bir kenara atılıp İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılan alçakça saldırı karşısında sessiz kalmayacağını ifade eden İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Tayfur, AKP’li meclis üyesinin yaptığı saldırıyı ‘ahlaksızca’ bulduğunu söyledi.

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Başkan Tayfur, şu açıklamalara yer verdi:

1-      Ak Parti Küçükçekmece meclis Üyesi Hamza GÖNENÇ, kendisine ait Facebook sayfasından MÜVEKKİLİN Muratpaşa İlçe Başkanlığını yaptığı partiye yönelik paylaşımları ile HAKARET SUÇUNU işlemiştir.

2-      İYİ Parti; Türk siyasetinde, kurulduğundan beri terör örgütlerine karşı net tavrı olan, tüm vatandaşlarımıza kapılarına sonuna kadar açarken, Türk devletine ve bayrağına karşı olan herkesi kırmızı çizgisi kabul eden bir partidir.

İYİ Parti’nin, Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’in terör örgütü üyelerinin fotoshop uygulamasıyla bir araya getirildiği bir resimde yer alması tüm İYİ Parti camiasını derinden üzmüştür. Bu fotoshop İYİ Parti’ye gönül vermiş milyonlarca insanı üzdüğü gibi, sağduyulu bir çok vatandaşın da tepkisini çekmiştir.

3-      Şüpheli Ak Parti Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlak dışı bu paylaşımı ile İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e alenen hakaret ettiği aşikardır. Ve yine şüphelinin paylaşımının başlığında yazdığı “BUNLARI VE SEVENLERİNİ AHİRETTEDE AYIRMA…” ibaresi ile aynı hakareti sevenlerine ve yol arkadaşlarına karşı da işlemiştir.

Şüpheli bu suçu, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e karşı alenen işlenmesinin yanında, İYİ Parti’nin kuruluşundan beri Sn. Genel Başkanın yanında olan ve onu destekleyip seven biri olan şahsım aleyhine de zımni hakaret suçunu (ima yoluyla) işlemiştir. Öyle ki, terör örgütlerine karşı olan ve bunu her platformda dile getiren bir vatandaşım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.