Throne Beach Resort Otel'e neden dokunul(a)mıyor?

ASAYİŞ 26.11.2023 - 16:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2351+ kez okundu.
 

Throne Beach Resort Otel'e neden dokunul(a)mıyor?

Antalya-Manavgat D-400 Karayolu üzerinde yer alan ve Karayollarına ait üst geçide otelin kameralarını yerleştiren, geçtiğimiz günlerde otel sahibinin alıkonulması ile ilgili gündeme gelen Throne Beach Resort Otel ile ilgili herhangi bir yasal işlemin yapılmaması yada yapılamaması dikkat çekiyor

Kimleri takip ediyorlar ? Otelde kimler var ? Kimler bunlara izin ceriyor ?   KARAYOLU KAMERALARLA TAKİP ALTINDA Throne Beach Resort Otel, yine skandallara imza atmaya devam ediyor. Daha önce otel sahibini alıkonulması ile gündeme gelen ve haklarında herhangi bir işlem başlatılmayan Throne Beach Resort Otel, şimdi de Karayolları’na bağlı üst geçide kamera koyarak, yine kuralları ihmal etmesi ile dikkat çekiyor. Kamuya ait mülkte kiracı olmamasına rağmen, sözde otelin giriş çıkışlarını kontrol etmek için kamera takan Throne Beach Resort Otel için herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu.   OTEL SAHİBİNİ ALIKOYMUŞLARDI Geçtiğimiz hafta içerisinde otel sahibinin alıkonulması ile birlikte ülke gündemine bomba gibi düşen Throne Beach Resort Otel hakkında herhangi bir işlem yapılmaması yada yapılamaması bölgede yaşayan insanları da rahatsız etti. Badyguardlar tarafından gizemli bir şekilde korunan bu tesis hakkında Manavgat Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan onlarca şikayete rağmen, herhangi bir yasal işlem yapılmaması da gözlerden kaçmıyor. Bu otelin karayolunu izlemesine izin veren bir komisyon kararı var mı ? Komisyon kararı varsa hangi gerekçe ile hangi tarihte verildi ? Kmomisyon kararı varsa kaymakamlık yada valilik onayı olup olmadığı merak ediyor ?
Antalya-Manavgat D-400 Karayolu üzerinde yer alan ve Karayollarına ait üst geçide otelin kameralarını yerleştiren, geçtiğimiz günlerde otel sahibinin alıkonulması ile ilgili gündeme gelen Throne Beach Resort Otel ile ilgili herhangi bir yasal işlemin yapılmaması yada yapılamaması dikkat çekiyor

Kimleri takip ediyorlar ? Otelde kimler var ? Kimler bunlara izin ceriyor ?

 

KARAYOLU KAMERALARLA TAKİP ALTINDA

Throne Beach Resort Otel, yine skandallara imza atmaya devam ediyor. Daha önce otel sahibini alıkonulması ile gündeme gelen ve haklarında herhangi bir işlem başlatılmayan Throne Beach Resort Otel, şimdi de Karayolları’na bağlı üst geçide kamera koyarak, yine kuralları ihmal etmesi ile dikkat çekiyor. Kamuya ait mülkte kiracı olmamasına rağmen, sözde otelin giriş çıkışlarını kontrol etmek için kamera takan Throne Beach Resort Otel için herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

 

OTEL SAHİBİNİ ALIKOYMUŞLARDI
Geçtiğimiz hafta içerisinde otel sahibinin alıkonulması ile birlikte ülke gündemine bomba gibi düşen Throne Beach Resort Otel hakkında herhangi bir işlem yapılmaması yada yapılamaması bölgede yaşayan insanları da rahatsız etti. Badyguardlar tarafından gizemli bir şekilde korunan bu tesis hakkında Manavgat Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan onlarca şikayete rağmen, herhangi bir yasal işlem yapılmaması da gözlerden kaçmıyor.

Bu otelin karayolunu izlemesine izin veren bir komisyon kararı var mı ?

Komisyon kararı varsa hangi gerekçe ile hangi tarihte verildi ?

Kmomisyon kararı varsa kaymakamlık yada valilik onayı olup olmadığı merak ediyor ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.