VİRÜSE MEYDAN OKUYUP MASKE İLE İHALE YAPTILAR

GÜNDEM 27.03.2020 - 11:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1975+ kez okundu.
 

VİRÜSE MEYDAN OKUYUP MASKE İLE İHALE YAPTILAR

Türkiye'de AKP hükümeti tarihe geçecek bir olaya imza attı... Düya'yı etkisi altına alan korona virüs salgını hızla büyürken, AKP virüse karşı resmen meydan okuyarak Kanal İstanbul Projesi ile ilgili ihale yapılması büyük tepki topladı.

TÜRKİYE'DE İLKLER YAŞANIYOR Vatandaşlara salgın nedeniyle dışarı çıkmayın önerisinde bulunan AKP'ye virüs bile engel olamazken maske takıp ihale yapmaları vatandaşların tepkisine neden oldu.    MİLLET CAN DERDİNDE AKP KANAL DERDİNDE   Kanal İstanbul Projesi etki alanında kalan tarihi Dursunköy ve Odabaşı köprülerinin taşınarak yeni bir yerde inşa edilmesi işi için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde  ihaleye düzenlendi. İHALEYE 5 FİRMA KATILDI İhalede Artuklu Mimarlık'ın teklifi geçersiz sayılırken, Mukarnas Mimarlık 500 bin lira, Hasan Fehmi Şahin 550 bin lira, Safir Jeoteknik 507 bin lira, Altıparmak Mimarlık 408 bin lira teklif etti. İHALEYE TEPKİ YAĞIYOR Başta istanbul büyükşehir belediye başkanı olmak üzere bir çok vatandaş yapılan ihaleye tepki gösterdi.Korona virüs salgının etkisini artırdığı bu dönemde Kanal İstanbul Projesi için ihale yapılması büyük tepki neden oldu. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:   
Türkiye'de AKP hükümeti tarihe geçecek bir olaya imza attı... Düya'yı etkisi altına alan korona virüs salgını hızla büyürken, AKP virüse karşı resmen meydan okuyarak Kanal İstanbul Projesi ile ilgili ihale yapılması büyük tepki topladı.
TÜRKİYE'DE İLKLER YAŞANIYOR
Vatandaşlara salgın nedeniyle dışarı çıkmayın önerisinde bulunan AKP'ye virüs bile engel olamazken maske takıp ihale yapmaları vatandaşların tepkisine neden oldu. 
 
MİLLET CAN DERDİNDE AKP KANAL DERDİNDE
 
Kanal İstanbul Projesi etki alanında kalan tarihi Dursunköy ve Odabaşı köprülerinin taşınarak yeni bir yerde inşa edilmesi işi için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde  ihaleye düzenlendi.

İHALEYE 5 FİRMA KATILDI

İhalede Artuklu Mimarlık'ın teklifi geçersiz sayılırken, Mukarnas Mimarlık 500 bin lira, Hasan Fehmi Şahin 550 bin lira, Safir Jeoteknik 507 bin lira, Altıparmak Mimarlık 408 bin lira teklif etti.

İHALEYE TEPKİ YAĞIYOR

Başta istanbul büyükşehir belediye başkanı olmak üzere bir çok vatandaş yapılan ihaleye tepki gösterdi.Korona virüs salgının etkisini artırdığı bu dönemde Kanal İstanbul Projesi için ihale yapılması büyük tepki neden oldu.

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.