Yağmurlu havada orman yangını!

ASAYİŞ 12.01.2024 - 15:44, Güncelleme: 12.01.2024 - 15:44 1682+ kez okundu.
 

Yağmurlu havada orman yangını!

Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi Cumayeri yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda bir ağacın alev alması vatandaşları şaşkına çevirdi.

Bu gün saat 14.45 sıralarında evine gitmekte olan Kemer Belediyesi çalışanı Eyüp Karadon, çocuğunun babasına "Baba şu büyük ağaçta duman çıkıyor" demesinin ardından Baba Eyüp; hemen evinin yakın olmasından yararlanarak eşini arayarak bir kova su getirmesini istemiş. Getirilen su ile alev alev yanan ağaca müdahale ederek etrafa sıçramasını önlemiş ve ardından Belediye'yi arayarak arazöz istemiş. Olay yerine gelen Kemer Belediyesi ekipleri yanan ağacı kıssa sürede söndürmüşler. Mahalle sakinleri ise bu ağacın nasıl yandığına bir anlam veremediklerini söylediler.   Haber : Reşat Aydoğdu
Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi Cumayeri yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda bir ağacın alev alması vatandaşları şaşkına çevirdi.
Bu gün saat 14.45 sıralarında evine gitmekte olan Kemer Belediyesi çalışanı Eyüp Karadon, çocuğunun babasına "Baba şu büyük ağaçta duman çıkıyor" demesinin ardından Baba Eyüp; hemen evinin yakın olmasından yararlanarak eşini arayarak bir kova su getirmesini istemiş. Getirilen su ile alev alev yanan ağaca müdahale ederek etrafa sıçramasını önlemiş ve ardından Belediye'yi arayarak arazöz istemiş. Olay yerine gelen Kemer Belediyesi ekipleri yanan ağacı kıssa sürede söndürmüşler.
Mahalle sakinleri ise bu ağacın nasıl yandığına bir anlam veremediklerini söylediler.
 
Haber : Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.