Büyüksehir
asb

Yakıtlı Araçlara İyi Bir Alternatif “Gez Scooter”

TURİZM 05.05.2022 - 10:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2912+ kez okundu.
 

Yakıtlı Araçlara İyi Bir Alternatif “Gez Scooter”

Kemer’de bir ile imza atan ve çoğunluğu Merkez mahallesinde oldukça sıkça görülen Gez Scooterler oldukça ilgi görmeye başladı. Elektrikli Scooter'in çok güvenli bir ulaşım aracı olduğunu düşünmemek ile beraber iş için kullanımının yanı sıra zevk için kullanım oldukça yaygınlaşmaya başladı.

Genç girişimci Çağlar Aşim’in amacı Kemer’de trafiği rahatlatmak   Ekonomik avantajları ve çevre dostu özellikleriyle tüm dünyada hızla yaygınlaşan pratik kısa mesafe ulaşım aracı elektrikli scooterlar, kentlerde trafik yoğunluğunun ve otopark probleminin azalmasına büyük katkı sağlıyor. 25 km hıza ulaşabilen eğlenceli ve iş için ulaşım aracını hizmete sunan genç girişimci Çağlar Aşim: İlk amacımız gündemdeki yakıtın çok pahalı olması, insanların işlerine hızla hareket etmesi için scooter’u kullanıyoruz. Scooter’u hangi amaçla kullanılmasını da anlatan Aşim; Bankada acil bir işiniz var, kargoda acil bir işiniz var 20 saniye içerisinde açıp istediğiniz yere ulaşabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Sadece gidip de geri gelme durumunuz yoksa bıraktığınız yerde ister 200 metre ister 4 kilometre olur ve de 45 kilometreye kadar kullanabilirsiniz. Trafiği çok güzel bir şekilde azaltıyoruz. 10 scooter bir tane araç yeri kaplıyor. Bundan dolayı da trafiği hem hızlandırıyoruz ve kolaylıklar sağlıyoruz. Şu anda Bölge olarak Kemer, Çamyuva, Kiriş, Aslanbucak ve Kuzdere olarak hizmet veriyoruz. Dedi   Haber: Reşat Aydoğdu  
Kemer’de bir ile imza atan ve çoğunluğu Merkez mahallesinde oldukça sıkça görülen Gez Scooterler oldukça ilgi görmeye başladı. Elektrikli Scooter'in çok güvenli bir ulaşım aracı olduğunu düşünmemek ile beraber iş için kullanımının yanı sıra zevk için kullanım oldukça yaygınlaşmaya başladı.
Genç girişimci Çağlar Aşim’in amacı Kemer’de trafiği rahatlatmak
 
Ekonomik avantajları ve çevre dostu özellikleriyle tüm dünyada hızla yaygınlaşan pratik kısa mesafe ulaşım aracı elektrikli scooterlar, kentlerde trafik yoğunluğunun ve otopark probleminin azalmasına büyük katkı sağlıyor.
25 km hıza ulaşabilen eğlenceli ve iş için ulaşım aracını hizmete sunan genç girişimci Çağlar Aşim: İlk amacımız gündemdeki yakıtın çok pahalı olması, insanların işlerine hızla hareket etmesi için scooter’u kullanıyoruz. Scooter’u hangi amaçla kullanılmasını da anlatan Aşim; Bankada acil bir işiniz var, kargoda acil bir işiniz var 20 saniye içerisinde açıp istediğiniz yere ulaşabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Sadece gidip de geri gelme durumunuz yoksa bıraktığınız yerde ister 200 metre ister 4 kilometre olur ve de 45 kilometreye kadar kullanabilirsiniz. Trafiği çok güzel bir şekilde azaltıyoruz. 10 scooter bir tane araç yeri kaplıyor. Bundan dolayı da trafiği hem hızlandırıyoruz ve kolaylıklar sağlıyoruz. Şu anda Bölge olarak Kemer, Çamyuva, Kiriş, Aslanbucak ve Kuzdere olarak hizmet veriyoruz. Dedi
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.