Alkışlar Karantina Aşıkları na...

SANAT 26.12.2021 - 12:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1231+ kez okundu.
 

Alkışlar Karantina Aşıkları na...

Genel Sanat Yönetmenliğini Sefa Çorbacı nın yaptığı, usta kalem ve Yönetmen, oyuncu Okan Özdil in yazıp yönettiği Karantina Aşıkları isimli hicivli komedi oyun Altso Tiyatro Grubu tarafından 9. Kez sahne aldı.

Salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler zaman zaman gülme krizine tutulurken, Oyuncular da oyun gücü ve göz dolduran performansları ile dikkat çekti. Altso salonunda sahnelenen oyunda, asrın salgını korona sürecinde evlerine kapanan iki aile nin gençleri arasında yaşanan tartışmalar ve aşklar hicivli bir dil ve zaman zaman da komik argo cümleler ile kahkaha krizi yarattı. 13 yaş ve üzeri izleyene sergilenen oyun 9. Kez sahne almasına rağmen yoğun ilgi gördü. Genel Sanat Yönetmeni Seda Çorbacı, her hafta oyun sergilemeyi hedeflediklerini ve çocuk oyunu ile de mahalle ve köy okullarına gideceklerini ifade etti. Ücretsiz oyunda Okan Özdil, Abdullah Öztürkçü, Büşra Gürel, Ertuğrul Çevik, Muhsin Gümüçlü, Ravza Akçalıoğlu, Merve Arıcan rol aldı. Haber:Zeki Demir  
Genel Sanat Yönetmenliğini Sefa Çorbacı nın yaptığı, usta kalem ve Yönetmen, oyuncu Okan Özdil in yazıp yönettiği Karantina Aşıkları isimli hicivli komedi oyun Altso Tiyatro Grubu tarafından 9. Kez sahne aldı.
Salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler zaman zaman gülme krizine tutulurken, Oyuncular da oyun gücü ve göz dolduran performansları ile dikkat çekti. Altso salonunda sahnelenen oyunda, asrın salgını korona sürecinde evlerine kapanan iki aile nin gençleri arasında yaşanan tartışmalar ve aşklar hicivli bir dil ve zaman zaman da komik argo cümleler ile kahkaha krizi yarattı. 13 yaş ve üzeri izleyene sergilenen oyun 9. Kez sahne almasına rağmen yoğun ilgi gördü. Genel Sanat Yönetmeni Seda Çorbacı, her hafta oyun sergilemeyi hedeflediklerini ve çocuk oyunu ile de mahalle ve köy okullarına gideceklerini ifade etti.
Ücretsiz oyunda Okan Özdil, Abdullah Öztürkçü, Büşra Gürel, Ertuğrul Çevik, Muhsin Gümüçlü, Ravza Akçalıoğlu, Merve Arıcan rol aldı.
Haber:Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.