Emin Akar Milli Takım Komitesine Seçildi!

SPOR 28.12.2021 - 21:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1906+ kez okundu.
 

Emin Akar Milli Takım Komitesine Seçildi!

Kemer'de 17 yıldır faaliyet gösteren ve antrenörlüğünü Emin Akar'ın yaptığı Akar Karate Kulübü, başarılarına her yıl bir yenisini eklerken takımın hem kulüp başkanı hem de antrenörlüğünü yapan Akar, Milli takım teknik kuruluna seçildi.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından kurullarda görev alanlar açıklandı.   Türkiye Karate Federasyonu tarafından kurullarda görev alanlar açıklandı. Açıklanan listede Kemer’de 17 yıldır bir çok karateci yetiştiren ve bir çok uluslar arası arenada şampiyonluklar yaşatan Akar Karate antrenörü olan Emin Akar Milli takım Minik ve Yıldızlar teknik heyetine seçildi. Teknik listeye alınan Kemer Karate duayeni Emin Akar, milli takım minik ve yıldızlardan sorumlu Karate Antrenörü seçildi. Daha önce hakemlikte yapan ve teknik kurulda yer alan Emin Akar uzun yıllar sonra Milli takıma seçilmekten mutluluk duyduğu söyledi. Akar “Karate Federasyonu Aslan Abid Uğuz tarafından Milli Takım Minik ve Yıldızlar sorumlu antrenörlüğüne getirilmekten mutluluk duydum. Milli takıma katkıda bulunabilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.   Haber: Reşat Aydoğdu
Kemer'de 17 yıldır faaliyet gösteren ve antrenörlüğünü Emin Akar'ın yaptığı Akar Karate Kulübü, başarılarına her yıl bir yenisini eklerken takımın hem kulüp başkanı hem de antrenörlüğünü yapan Akar, Milli takım teknik kuruluna seçildi.
Türkiye Karate Federasyonu tarafından kurullarda görev alanlar açıklandı.
 
Türkiye Karate Federasyonu tarafından kurullarda görev alanlar açıklandı. Açıklanan listede Kemer’de 17 yıldır bir çok karateci yetiştiren ve bir çok uluslar arası arenada şampiyonluklar yaşatan Akar Karate antrenörü olan Emin Akar Milli takım Minik ve Yıldızlar teknik heyetine seçildi.
Teknik listeye alınan Kemer Karate duayeni Emin Akar, milli takım minik ve yıldızlardan sorumlu Karate Antrenörü seçildi. Daha önce hakemlikte yapan ve teknik kurulda yer alan Emin Akar uzun yıllar sonra Milli takıma seçilmekten mutluluk duyduğu söyledi. Akar “Karate Federasyonu Aslan Abid Uğuz tarafından Milli Takım Minik ve Yıldızlar sorumlu antrenörlüğüne getirilmekten mutluluk duydum. Milli takıma katkıda bulunabilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.