Güneş Restaurant Antalya’ya gazino kültürü getirdi

YAŞAM 23.02.2020 - 23:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1843+ kez okundu.
 

Güneş Restaurant Antalya’ya gazino kültürü getirdi

Müdavimleri tarafından İstanbul’da gazino kültürünün son mirasçısı olarak nitelendirilen Günay Restaurant’ın beğenilen tarzı artık Antalyalıların hizmetinde.

Güneş Restaurant da, Özgün ve Türk halk müziği sanatçısı Zülfikar İrencin’in yorumları ile öne çıkması, hayranları ile bütünleşmesini sağlamaktadır.  Haftanın beş günü değişik yorumcular ile müşterilerine seçkin personeli, ile hizmet veren Güneş Restaurant, şimdiden yaptıkları çalışmaları ile yaz aylarının programını hazırlamaktadır.  Eğlencenin geç saatlere kadar istek üzerine devam etmesinden memnun söyleyen İlgililer, Kaliteli müziğin ve damak tadının var olduğu Güneş Restaurantın artık müşterileri ile bütünleştiğini ifade ederek, yeniliğin kendi  işleri olduğunu söylediler. Menajerliği ile Türkiye ve yurt dışında aranan isimlerinden olan DERYA PEKER bir çok sanatçı ile çalıştığını ve bu sanatçıların gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında aranan isimler olduğunu ifade ederek, birçok sanatçının Antalya’yı tercih ettiklerini söyledi. Haber:Hakki İşbecer 
Müdavimleri tarafından İstanbul’da gazino kültürünün son mirasçısı olarak nitelendirilen Günay Restaurant’ın beğenilen tarzı artık Antalyalıların hizmetinde.

Güneş Restaurant da, Özgün ve Türk halk müziği sanatçısı Zülfikar İrencin’in yorumları ile öne çıkması, hayranları ile bütünleşmesini sağlamaktadır. 

Haftanın beş günü değişik yorumcular ile müşterilerine seçkin personeli, ile hizmet veren Güneş Restaurant, şimdiden yaptıkları çalışmaları ile yaz aylarının programını hazırlamaktadır.

 Eğlencenin geç saatlere kadar istek üzerine devam etmesinden memnun söyleyen İlgililer, Kaliteli müziğin ve damak tadının var olduğu Güneş Restaurantın artık müşterileri ile bütünleştiğini ifade ederek, yeniliğin kendi  işleri olduğunu söylediler.

Menajerliği ile Türkiye ve yurt dışında aranan isimlerinden olan DERYA PEKER bir çok sanatçı ile çalıştığını ve bu sanatçıların gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında aranan isimler olduğunu ifade ederek, birçok sanatçının Antalya’yı tercih ettiklerini söyledi.

Haber:Hakki İşbecer 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.