JANDARMA AFFETMEDİ..

ASAYİŞ 04.09.2022 - 13:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1810+ kez okundu.
 

JANDARMA AFFETMEDİ..

Jandarma ekipleri çevreyi kirletenleri affetmedi...

ÇEVREYİ KİRLETEN BETON MİKSERİNE 131 BİN LİRA CEZA KESTİ Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayv.Koruma Tim.K.lığının Kumluca / Mavikent-Adrasan bölgesinde orman yangınları ile mücadele ve çevrenin korunması kapsamında icra ettiği faaliyet esnasında, Mavikent-Karaöz-Adrasan yolu kenarında N.A ve S.K isimli şahısların kullandığı tüzel bir şirkete ait hazır beton mikseri kamyonlarının betonlarını yıkayıp araziye boşaltarak çevreyi kirlettikleri tespit edilmiştir. N.A. ve S.K isimli şahıslar ile şirket hakkında çevreyi kirletmekten 131.516 TL. idari yatırım uygulanmak üzere tutanak tazim edilmiştir. Ayrıca, Çevrenin kasten kirletilmesi (TCK.181) suçundan şüpheli şahıs ve şirket hakkında Adrasan J.Krk.K.lığı tarafından adli işlem başlatılmıştır. Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Jandarma ekipleri çevreyi kirletenleri affetmedi...
ÇEVREYİ KİRLETEN BETON MİKSERİNE 131 BİN LİRA CEZA KESTİ
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayv.Koruma Tim.K.lığının Kumluca / Mavikent-Adrasan bölgesinde orman yangınları ile mücadele ve çevrenin korunması kapsamında icra ettiği faaliyet esnasında, Mavikent-Karaöz-Adrasan yolu kenarında N.A ve S.K isimli şahısların kullandığı tüzel bir şirkete ait hazır beton mikseri kamyonlarının betonlarını yıkayıp araziye boşaltarak çevreyi kirlettikleri tespit edilmiştir.
N.A. ve S.K isimli şahıslar ile şirket hakkında çevreyi kirletmekten 131.516 TL. idari yatırım uygulanmak üzere tutanak tazim edilmiştir. Ayrıca, Çevrenin kasten kirletilmesi (TCK.181) suçundan şüpheli şahıs ve şirket hakkında Adrasan J.Krk.K.lığı tarafından adli işlem başlatılmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.