NEŞE AYTUGAN’IN MAL VARLIĞI DUDAK UÇUKLATTI

GÜNDEM 02.06.2021 - 22:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2480+ kez okundu.
 

NEŞE AYTUGAN’IN MAL VARLIĞI DUDAK UÇUKLATTI

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün evlendiği eski sevgilisi Neşe Aytugan’ın mal varlığı dudak uçuklatıyor. Kısa bir dönem hosteslik yaptığı bilinen Neşe Aytugan’ın 2015 yılında dönemin belediye başkanı Mustafa Gül ile evlendikten sonra milyonluk gayrimenkul sahibi olduğu konuşuluyor. Hiçbir geliri olmayan eski sevgilinin, evlendikten kısa bir sürede gayrimenkul zenginleri arasında anılması ise merak ediliyor.

Gayrimeşru ilişkileri ile gündeme gelen Gül ve Neşe Aytugan’ın nikahlarından sonra mal varlıklarındaki artışın sırrı konuşulmaya devam ediyor.  “NİKAHTA KERAMET VAR” SÖZÜ GERÇEKLEŞTİ Mİ ? Gayrimeşru ilişkileriyle Türkiye’de gündem olan Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Aytugan mal varlığı ile gündem olmaya devam ediyor. Kısa bir dönem özel bir şirkette hostes olarak çalıştığı bilinen Neşe Aytugan’ın,  2015 yılında Yahudi Milli Marşı “heva nagila” eşliğinde  Kemer stadında yapılan dillere destan düğün ile dünya evine girmişti. Belediye imkanlarının seferber edildiği konserler eşliğinde yapılan düğün sonrası, eski hostesin inanılmaz mal varlığı edinmesi Kemer kulislerinde günlerce konuşulmuştu. Mustafa Gül ile evlendikten sonra Antalya’da gayrimenkul zenginleri arasında ismi anılan Neşe Aytugan’ın dudak uçuklatan malvarlığı ise, “nikahta keramet var” sözünün gerçekleştiği olarak değerlendiriliyor. NEDEN KİMSE SORAMIYOR ? Neşe Aytugan’ın 2015 yılından sonra edindiği dudak uçuklatan malvarlığının sırrını kimsenin sormaya cesaret edemediği Kemer’de, geçtiğimiz hafta kaçak olduğu gerekçesi ile, 5 milyon değerindeki  villasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkımının gerçekleştirilmesi sonrası, mal varlığı yeniden gündeme geldi. Kemer’de turizmciler zor günler geçirirken Neşe Aytugan’ın mal varlığındaki önlemez artışın sırrı bir türlü çözülemiyor. NEŞE AYTUGAN’IN MAL VARLIĞI Hiç bir geliri olmayan eski bir hostesin  bu kadar gayrimenkulü nasıl edindiği merak edilirken, bize ulaşan emlak değeri milyonlar ile ifade edilen bazı mülkler ise şöyle: Kemer Kuzdere’de 5 milyon değerinde villa, Antalya Muratpaşa Gebizli Mahallesinde mesken, Konyaaltı Hurma Mahallesinde bir daire, Muratpaşa Demircikara mahallesinde bir daire, Kemer Aslanbucak mahallesinde 2 daire, Kemer Çamyuva Mahallesinde arsa, Neşe Aytugan üzerine kayıtlı lüks araçlar, Kiracısı oldukları otel adına kayıtlı araçlar şimdilik bilinenler… Ayrıca Neşe Aytugan’ın kardeşi üzerine kayıtlı olduğu iddia edilen ve sorgulanamayan bir çok gayrimenkulün olduğu da gelen iddialar arasındadır.    Haber: Hilmi ŞAHİN
Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün evlendiği eski sevgilisi Neşe Aytugan’ın mal varlığı dudak uçuklatıyor. Kısa bir dönem hosteslik yaptığı bilinen Neşe Aytugan’ın 2015 yılında dönemin belediye başkanı Mustafa Gül ile evlendikten sonra milyonluk gayrimenkul sahibi olduğu konuşuluyor. Hiçbir geliri olmayan eski sevgilinin, evlendikten kısa bir sürede gayrimenkul zenginleri arasında anılması ise merak ediliyor.

Gayrimeşru ilişkileri ile gündeme gelen Gül ve Neşe Aytugan’ın nikahlarından sonra mal varlıklarındaki artışın sırrı konuşulmaya devam ediyor. 

“NİKAHTA KERAMET VAR” SÖZÜ GERÇEKLEŞTİ Mİ ?

Gayrimeşru ilişkileriyle Türkiye’de gündem olan Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Aytugan mal varlığı ile gündem olmaya devam ediyor. Kısa bir dönem özel bir şirkette hostes olarak çalıştığı bilinen Neşe Aytugan’ın,  2015 yılında Yahudi Milli Marşı “heva nagila” eşliğinde  Kemer stadında yapılan dillere destan düğün ile dünya evine girmişti. Belediye imkanlarının seferber edildiği konserler eşliğinde yapılan düğün sonrası, eski hostesin inanılmaz mal varlığı edinmesi Kemer kulislerinde günlerce konuşulmuştu. Mustafa Gül ile evlendikten sonra Antalya’da gayrimenkul zenginleri arasında ismi anılan Neşe Aytugan’ın dudak uçuklatan malvarlığı ise, “nikahta keramet var” sözünün gerçekleştiği olarak değerlendiriliyor.

NEDEN KİMSE SORAMIYOR ?

Neşe Aytugan’ın 2015 yılından sonra edindiği dudak uçuklatan malvarlığının sırrını kimsenin sormaya cesaret edemediği Kemer’de, geçtiğimiz hafta kaçak olduğu gerekçesi ile, 5 milyon değerindeki  villasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkımının gerçekleştirilmesi sonrası, mal varlığı yeniden gündeme geldi. Kemer’de turizmciler zor günler geçirirken Neşe Aytugan’ın mal varlığındaki önlemez artışın sırrı bir türlü çözülemiyor.

NEŞE AYTUGAN’IN MAL VARLIĞI

Hiç bir geliri olmayan eski bir hostesin  bu kadar gayrimenkulü nasıl edindiği merak edilirken, bize ulaşan emlak değeri milyonlar ile ifade edilen bazı mülkler ise şöyle:

Kemer Kuzdere’de 5 milyon değerinde villa, Antalya Muratpaşa Gebizli Mahallesinde mesken, Konyaaltı Hurma Mahallesinde bir daire, Muratpaşa Demircikara mahallesinde bir daire, Kemer Aslanbucak mahallesinde 2 daire, Kemer Çamyuva Mahallesinde arsa, Neşe Aytugan üzerine kayıtlı lüks araçlar, Kiracısı oldukları otel adına kayıtlı araçlar şimdilik bilinenler… Ayrıca Neşe Aytugan’ın kardeşi üzerine kayıtlı olduğu iddia edilen ve sorgulanamayan bir çok gayrimenkulün olduğu da gelen iddialar arasındadır.  

 Haber: Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.