OTELLER ÇÖKME’DE YENİ YÖNTEM KİRALA & ÇÖK...!

ASAYİŞ 21.11.2023 - 13:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1786+ kez okundu.
 

OTELLER ÇÖKME’DE YENİ YÖNTEM KİRALA & ÇÖK...!

ANTALYA’da otellerini kiraya veren bazı turizmcilerin, kiracıları tarafından otellerine çökülmeye çalışıldığı iddia edilerek haklarında Cumhuriyet Savcılıkğına suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Turizmcileri tuzağa çekmede son dönemin modası  MAFYA'DA yeni yöntem... "KİRALA ve ÇÖK"  Son zamanlarda turizmcilerin otellerine çökme de yeni yöntem  “KİRALA ve ÇÖK” sistemi uygulandığı konuşuluyor.  Yetkililerin görevini yapmakta ağır davrandığı ve bu yüzden süreçin suçluların lehine işlediği iddia ediliyor.     4 YILDIR KİRA ÖDEMİYORLAR Antalya Manavgat  ve Alanya ilçelerinde 5 yıldızlı 2 oteli bulunan bir turizmcinin 4 yıl önce kiraya verdiği otellerine kiracıları tarafından MAFYA usulü çökülmeye çalışıldığı iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığına defalarca suç duyurusunda bulunduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre, 5 yıldızlı tesislerin kiralama işleminden sonra hiçbir kira bedeli ödenmediği ve verilen evraklardaki imzaların kendilerine ait olmadığı öne sürülerek yasal sürecin uzatıldığı öğrenildi.     ŞAİBELİ KONKORDATO İŞLEMİ…! Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı turizm tesisini kiralayan şahısların kira sözleşmesinden kaynaklanan yasal yükümlülüklerinini yerine getirmedikleri, kira ödemedikleri gerekçesiyle, otel sahibi tarafından Cumhuriyet Savcılığına defalarca suç duyurusunda bulunulduğu halde, bir ilerleme sağlanamadığı ifade edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda kiracı firmanın mali olarak zor durumda olduğu ve  KONKORDATO ilan ettiği öğrenildi.  Edinilen bilgiye göre, Konkordato ilan eden firmanın şartları yerine getirmediği, Konkordato Komiserlerinin ise, yasal süreçleri uzatacak şaibeli işlere imza attıkları iddia ediliyor.   KONKORDATO KOMSERLERİ MERCEK ALTINA ALINMALI Antalya’da son dönemde  sayıları hızla artan iflasların ardından KONKORDATO ilan eden firmaların sayıları hızla çoğalırken, yeni bir dolandırıcılık yöntemi daha ortaya çıktığı ifade edildi.  Bazı firmaların Konkordato Komserliğini yapan şahısların yaptıkları uygulamalarla  yasal süreci uzatacak olaylara imza attıkları yönünde ciddi iddialarda ortaya sürülüyor. Özellikle turizmcilere gözünü diken bazı MAFYATİK şahısların KİRALAMA YÖNTEMİ ile girdileri tesislerde kira ödemeden tesislere ÇÖKMEYE kalktıkları ve bu şahısların siyasi nüfuzlarını kullanarak yasal süreci uzattıkları bildirildi.   Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor…
ANTALYA’da otellerini kiraya veren bazı turizmcilerin, kiracıları tarafından otellerine çökülmeye çalışıldığı iddia edilerek haklarında Cumhuriyet Savcılıkğına suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Turizmcileri tuzağa çekmede son dönemin modası

 MAFYA'DA yeni yöntem... "KİRALA ve ÇÖK" 

Son zamanlarda turizmcilerin otellerine çökme de yeni yöntem  “KİRALA ve ÇÖK” sistemi uygulandığı konuşuluyor.  Yetkililerin görevini yapmakta ağır davrandığı ve bu yüzden süreçin suçluların lehine işlediği iddia ediliyor.  

 

4 YILDIR KİRA ÖDEMİYORLAR

Antalya Manavgat  ve Alanya ilçelerinde 5 yıldızlı 2 oteli bulunan bir turizmcinin 4 yıl önce kiraya verdiği otellerine kiracıları tarafından MAFYA usulü çökülmeye çalışıldığı iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığına defalarca suç duyurusunda bulunduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre, 5 yıldızlı tesislerin kiralama işleminden sonra hiçbir kira bedeli ödenmediği ve verilen evraklardaki imzaların kendilerine ait olmadığı öne sürülerek yasal sürecin uzatıldığı öğrenildi.  

 

ŞAİBELİ KONKORDATO İŞLEMİ…!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı turizm tesisini kiralayan şahısların kira sözleşmesinden kaynaklanan yasal yükümlülüklerinini yerine getirmedikleri, kira ödemedikleri gerekçesiyle, otel sahibi tarafından Cumhuriyet Savcılığına defalarca suç duyurusunda bulunulduğu halde, bir ilerleme sağlanamadığı ifade edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda kiracı firmanın mali olarak zor durumda olduğu ve  KONKORDATO ilan ettiği öğrenildi.  Edinilen bilgiye göre, Konkordato ilan eden firmanın şartları yerine getirmediği, Konkordato Komiserlerinin ise, yasal süreçleri uzatacak şaibeli işlere imza attıkları iddia ediliyor.

 

KONKORDATO KOMSERLERİ MERCEK ALTINA ALINMALI

Antalya’da son dönemde  sayıları hızla artan iflasların ardından KONKORDATO ilan eden firmaların sayıları hızla çoğalırken, yeni bir dolandırıcılık yöntemi daha ortaya çıktığı ifade edildi.  Bazı firmaların Konkordato Komserliğini yapan şahısların yaptıkları uygulamalarla  yasal süreci uzatacak olaylara imza attıkları yönünde ciddi iddialarda ortaya sürülüyor. Özellikle turizmcilere gözünü diken bazı MAFYATİK şahısların KİRALAMA YÖNTEMİ ile girdileri tesislerde kira ödemeden tesislere ÇÖKMEYE kalktıkları ve bu şahısların siyasi nüfuzlarını kullanarak yasal süreci uzattıkları bildirildi.

 

Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.