ANTALYA SAĞLIKSPOR-10 TRABZONLULARSPOR-1

SPOR 23.02.2020 - 23:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2634+ kez okundu.
 

ANTALYA SAĞLIKSPOR-10 TRABZONLULARSPOR-1

Antalya 2.Amatör Küme 1.Grupta mücadele eden Antalya Sağlıkspor kulübü ana sponsoru OFM hastanesi ile zirveye koşuyor.

3.haftada rakibi Trabzonlularspor’u 10-1 mağlup eden Antalya Sağlıksporu galibiyete taşıyan goller; Atilla(4), Taha(2), Gökhan, Oğuzhan, İsmail ve Mehmet Emir’den geldi. Antalya Sağlıkspor Teknik Sorumlusu Arif OKTAROĞLU “Galibiyette emeği geçen tüm sporcularımıza, Ana Sponsorumuz OFM Hastanesi Yöneticilerine, kulübümüze destek veren sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Skordan ziyade gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu vb kötü alışkanlıklar edinmemeleri ve  tüm gençlerimizin spor yapmaları için mücadele veriyoruz. Türkiyemize faydalı gençler ve sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. Hani, 10 parmağında 10 marifet var derler ya, işte gerçekten Yardımcı Antrenör Orçun Özkul, hocalığının yanı sıra hem müzisyenliği ve hem de solistliği ile gece hayatının aranan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Haber:Hakki İşbecer
Antalya 2.Amatör Küme 1.Grupta mücadele eden Antalya Sağlıkspor kulübü ana sponsoru OFM hastanesi ile zirveye koşuyor.

3.haftada rakibi Trabzonlularspor’u 10-1 mağlup eden Antalya Sağlıksporu galibiyete taşıyan goller; Atilla(4), Taha(2), Gökhan, Oğuzhan, İsmail ve Mehmet Emir’den geldi. Antalya Sağlıkspor Teknik Sorumlusu Arif OKTAROĞLU “Galibiyette emeği geçen tüm sporcularımıza, Ana Sponsorumuz OFM Hastanesi Yöneticilerine, kulübümüze destek veren sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Skordan ziyade gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu vb kötü alışkanlıklar edinmemeleri ve  tüm gençlerimizin spor yapmaları için mücadele veriyoruz. Türkiyemize faydalı gençler ve sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Hani, 10 parmağında 10 marifet var derler ya, işte gerçekten Yardımcı Antrenör Orçun Özkul, hocalığının yanı sıra hem müzisyenliği ve hem de solistliği ile gece hayatının aranan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Haber:Hakki İşbecer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.